KURIR Televizija

SANDRA REŠIĆ DONELA VAŽNU ODLUKU! Nakon raskida sa Anđelom i teškog udesa OKREĆE NOVI LIST! Više ništa neće biti isto!

Stars

Pevačici Sandri Rešić, posle izlaska iz rijalitija, desio se niz ne baš lepih stvari.

Nakon raskida sa Anđelom Rankovićem, svojim rijaliti dečkom i teškog udesa koji je doživela, pevačica je rešila da svoj život promeni iz korena.

Iako sa povređenom nogom, ona je odlučila da odmah sedne u auto, da ne bi navukla traume od vožnje, pa se u program Kurir televizije uključila upravo iz automobila.

foto: Kurir televizija

Ona je voditeljkama "Pulsa Srbije" otkrila da se nakupila negativne energije, ali i da se istrošila trudeći se da ispoštuje sve, pa je saobraćajnu nezgodu videla kao znak da treba da uspori i malo promeni svoj život.

- Nisam sujeverna, ali sam se nakupila mnogo negativne energije. Trudila sam se da ispoštujem sve, trčala svuda, plaćala račune i mislim da mi je udes bio znak da usporim i da ništa neće pobeći. Ni prijatelji, ni mediji, niko... - rekla je Sandra Rešić za Kurir televiziju.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video: