Foto: screenshot prva tv, Printscreen/Instagram/uki_q, Privatna Arhiva

brutalno pretučena

SESTRA TIKTOKERKE UKI Q PONOVO ZAVRŠILA U BOLNICI: Ima jake vrtoglavice, ne može da jede

Crna Hronika

Sara H. (19), sestra tiktokerke Uki Q koja je brutalno pretučena od strane supruga Damjana H. (23), ponovo je loše i završila je u bolnici, rekla je za Kurir njena majka.

Podstimo, u sredu uveče Damjan H. je, kako se sumnja, brutalno pretulao Saru H. nakon svađe u njihovom stanu u Beogradu, nakon čega je ona potražila lekarsku pomoć na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu.

Burtalno pretučena devojkafoto: Privatna Arhiva

- Sari nije baš dobro. Ima jake vrtoglavice, teško guta i ne jede, pa je vodimo kod doktora - rekla je samo kratko Dijana Marinković za Kurir.

Majka nesrećne devojke gostovala je i u emisiji "Jutro" na TV Prva gde je opisala užas kroz koji je prošla njena ćerka.

Unakaženo lice i deformanisana lobanjafoto: Printscreen/Instagram/uki_q

- Ona me sa VMA zvala uznemirena, rekla da joj brinem o bebi. Pitala sam šta se desilo, rekla je samo da nije dobro. Vrištala sam. Rekla mi je da je pretukao Damjan i da dođemo po bebu. Dočekala me policija, medicinske sestre, doktori - rekla je Dijana i dodala:

- Izgledala je izdeformisano, pitala me da li će preživeti. Bila je krvava, vrat joj je bio krvav, zgnječen, jezivo, samo me čudno gledala, ja sam rekla da će biti u redu. Posle smo čekali skener, koji je na svu sreću bio dobar.

Uki Q, poznata tiktokerkafoto: Printscreen/Instagram

Uki Q, sestra brutalno pretučene devojke, poznaza je srpska tiktokerka koju na ovoj društvenoj mreži prati više od 550.000 pratilaca. Za jezivo batinanje saznalo se kada je ona na društvenim mrežama podelila slike svoje unakažene sestre.

Kurir.rs

Bonus video: