00:06

Uki Q otkrila nove detalje agonije

za svaku osudu!

"ZAMENILI SU BRAVU, NE MOŽEMO DA UZMEMO SARINE I BEBINE STVARI!" Uki Q otkrila nove detalje drame nakon brutalnog prebijanja Sare

Stars -

Tiktokerka Una Kablar, poznatija kao Uki Q u toku prethodne noći na svojim mrežama podelila je fotografije svoje brutalno pretučene sestre Sare (19), kojoj je teške povrede naneno suprug Damjan Hadžić.

Javnost je zgoržena ovim postupkom, budući da je povredio i njihovu dvomesečnu bebu, a Una je sada na svom Instagramu otkrila nove detalje o agoniji kroz koju prolaze.

Sara H., S.H., Damjan Hadžić, D.H., Una Kablar, Uki Q
foto: Privatna Arhiva, Printscreen/Instagram

Naime, ona je napisala da je porodica Hadžić zamenila bravu i da nisu u mogućnosti da uzmu stvari.

Damjan H., Sara H.
foto: Printscreen/Instagram

"Danas je Sara trebalo da uzme sve svoje stvari u kom su zajedno živeli, ali su gospoda danas u toku dana zamenili bravu i ne možemo da uzmemo bebine i Sarine stvari. Iako su, koliko znamo, sinoć dobili naog za iseljenje i zabranu prilaska stanu u kom su živeli", napisala je Tiktokerka.

Sara K
foto: Pritnscreen

Podsetimo, Sara H. , rođena sestra tik-tokerke Une Kablar, poznate kao Uki Q, pretučena je sinoć u stanu u Rakovici. Nakon brutalnog prebijanja oglasila se i njena majka.

- Ćerka mi se, hvala bogu, oporavlja. Uznemirena je, teško guta od otoka, ne seća se svega što se dogodilo. Ovako nešto nismo očekivali, nismo se nadali. Damjan je delovao kao dobar i fin mladić, ozbiljniji od svoje generacije, stalno je postio i često je išao u crkvu, a ispostavilo se da je monstrum - kaže Dijana Marinković za Kurir:

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track