Foto: Nemanja Nikolić, Kurir, Printscreen

ne žali pare

SLAĐA TROŠI ĐANIJEV BAKŠIŠ U TRŽNOM CENTRU! Za ove čizme Trajkovićeva ISKEŠIRALA 160 €, a od folkera ni traga ni glasa! PAPARACO

Stars

Slađana Trajković, supruga folkera Radiše Trajkovića Đanija, odlučila je da počasti sebe novim zimskim čizmama.

Dok Đani vredno radi i nastupa širom zemlje i dijaspore, Slađa ne časi časa, pa svaki slobodan trenutak bez muža koristi da skokne do nekog tržnog centra kako bi sebe počastila nekom novom krpicom ili aksesoarom.

foto: Damir Dervišagić

Tako je Slađa odlučila da se na vreme opremi za zimu, pa je kupila roze čizmice jednog poznatog svetskog brenda za koje je iskeširala tričavih 160 evra.

foto: Kurir

Naš fotograf zabeležio je trenutak kada je Slađa probala, a zatim i kupila zimsku obuću. Folkerova žena, koja je očigledno u kući zadužena za finansije, nije se mnogo dvoumila, pa se odmah latila kartice, platila i odmah se uputila dalje u šetnju. Ona se za popodnevni šoping odlučila za trenerku u svetloplavoj boji, dok je na nogama imala mokasine u istoj boji.

FOTO: Kurir
FOTO: Kurir
FOTO: Kurir
FOTO: Printscreen
FOTO: Kurir
FOTO: Tamara Trajković
FOTO: Nemanja Nikolić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: ATA Images

Ne sumnjamo da će se i Đaniju dopasti Slađin odabir obuće jer su u pitanju čizme od prave ovčje kože, u kojima Trajkovićevoj sigurno neće biti hladno tokom nastupajućih jesenjih i zimskih dana

Kurir.rs/A. Panić

Bonus video: