Foto: Kurir

Šta ih snađe

VODITELJKE SCENIRANJA OSTALE BEZ GORIVA NASRED PUTA ZA BOSNU! Vanja i Ljiljana u kanticama nosile gorivo s pumpe! ZA SVE KRIVA ONA

Stars
> 18:49h

Vanja Camović i Ljiljana Stanišić upale su u problem na putu za Bijeljinu. Domaćice emisije “Sceniranje” na Kurir televiziji krenule su u Bosnu i Hercegovinu kako bi gostovale u emisiji "Pred fajront" kod voditelja Gorana Čomora, pa su na jednoj deonici puta ostale bez goriva.

Ljiljanu Stanišić je zabolela glava zbog problema sa kolimafoto: Kurir

Njih dve su se, po svemu sudeći zapričale, pa je Stanišićeva zaboravila da svrati na pumpu i napuni rezervoar. Kad je pogledala lampicu shvatila je da auto neće da se kotrlja na prazno, pa je svoj džip parkirala na trotoaru da ne ometa ostale učesnike u saobraćaju. Iako su do Bjeljine prošle pored nekoliko benzinskih stanica, Stanišićevoj nije palo na pamet da stane i sipa gorivo.

foto: Kurir

Zbog toga im se i desio peh, pa zamalo da zakasne na dogovoreno snimanje. Vanja nije gubila vreme već je odmah telefonirala prijateljima iz Bosne za pomoć s ozbirom na to da su njih dve po prvi put u ovom gradu. I radnik obližnjeg stovarišta je pri[ao da vidi sta se dešava.

foto: Kurir

Ljiljana je otvorila haubu, ali to joj nije pomoglo, gorivo su morale da donesu u kanticama. Posle pola sata sipale su za prvu pomoć koliko im je bilo potrebno da se dovezu do televizije BN, a nakon gostovanja najpre su svratile do punpe I natočile do kraja.

foto: Bosko Bunusevac

Aleksandar Panić