manifestacija "Okreni se, pokreni se"

SKENIRAJ I DONIRAJ ZA IZGRADNJU RAMPE ZA OSOBE SA INVALIDITETOM U ŠKOLI: Omladina Aranđelovca pokrenula humanitarnu kampanju

Društvo

Udruženje "Omladina Aranđelovac" sprovodi humanitarnu kampanju "...BEZ BARIJERA".

Ovo udruženje organizuje manifestaciju "Okreni se, pokreni se" koja se već tradicionalno drugu godinu za redom održava u decembru u Aranđelovcu, a ove godine u okviru manifestacije "Okreni se, pokreni se" pokrenuta je inicijativa za izgradnju rampe za osobe sa invaliditetom u Ekonomsko-ugostiteljskoj školi "Slobodan Minić" u Aranđelovcu.

Kampanja

- Naše prijateljsko i partnersko udruženje "TELOK" iz Kragujevca već drugu godinu za redom uzima učešće u manifestaciji "Okreni se, pokreni se", a ovoga puta su odlučili da našem udruženju pruže podršku u realizaciji spomenute inicijative. Novac za izgradnju rampe za osobe sa invaliditetom u Ekonomsko-ugostiteljskoj školi "Slobodan Minić" u Aranđelovcu se prikuplja putem platforme "Balkan Donira" čiji su autori i administratori Udruženja "TELOK" i centar Udruženja TELOK - Centar "Balkan za Tebe" - navodi se u saopštenju Udruženja "Omladina Aranđelovac".

Dodaje se da se novac donira putem kartičnih transakcija na platformi Balkan Donira, tako što se uđe na kampanju i unese željni iznos donacije, nakon toga sve funkcioniše kao princip online kupovine.

- Hajde da zajedno podržimo osobe sa invaliditetom i da pokažemo da su i oni ravnopravni članovi društva. "...BEZ BARIJERA", prihvati i poštuj različitost - zaključuje se u saopštenju pomenutog udruženja.

Kurir.rs

Bonus video: