BAHATI VOZAČI PARKIRAJU GDE STIGNU: Blokirao rampu za prolazak osoba sa invaliditetom i majki sa decom! Roditelji besni!
Foto: Printscreen/Twitter

sramota

BAHATI VOZAČI PARKIRAJU GDE STIGNU: Blokirao rampu za prolazak osoba sa invaliditetom i majki sa decom! Roditelji besni!

Beograd -

Pojedini vozači u Srbiju toliko su bahati da se vrlo često parkiraju i blokiraju rampe i izlaz koji koriste osobe sa invaliditetom i majke sa dečijim kolicima!

Naime, jedna majka sa Vidikovca nije mogla da prođe kolicima sa svojom bebom jer je automobil bio parkiran tačno gde je izlaz sa rampe.

blokirana rampa
foto: Printscreen Instagram

Njena fotografija objavljena je na Instagram stranici "Serbia live Beograd" uz opis "Sve smo bahatiji i bahatiji".

Nakon ovoga usledili su brojni komentari, bilo je onih koji su se složili sa ovom majkom, ali i onih koji kažu da bi "današnje majke trebale da se malo obuzdaju".

- Živim na Novom Beogradu i nigde, ali nigde uveče nema mesta za parking. Toliko se trudim da ne ostavim negde nepropisno kola, ali nekad nije moguće, pa ujutru pomerim auto. Nekad ne mogu od kola da prođem biciklom pa ne slikam odmah i ne kačim na internet, već nađem drugi put gde je prohodno. Roditelji sa decom se ponašaju kao da samo oni imaju probleme, prava i svuda moraš da ih puštaš. Svi mi moramo negde ujutru (na posao, kod doktora..). Malo se obuzdajte - glasio je jedan od komentara.

Na to se nadovezuje još jedan korisnik ove društvene mreže koji navodi da to što nema mesta za parking ne daje nikome za pravo da se bahati.

- Roditelji sa decom još i mogu da prođu, pitam se kako bi osoba sa invaliditetom prošla, jer je ovo i rampa za njih. Malo smo izgubili osećaj za ljudskost u tom obuzdavanju - glasio je naredni komentar.

Na sve ovo neko je napisao da roditelji, odnosno majke sa malom decom ne mogu i ne trebaju da traže rešenje zbog tuđeg bezobrazluka.

- Te majke ne smeju da cimaju i vukljaju kolica posle porođaja da bi obilazile kola koja staju gde stignu. I ja sam na Novom Beogradu i znam da ne mora da se blokira prolaz poput ovoga. Šta da je krenuo osoba sa invaliditetom sama sa kolicima? Jel treba da poleti i preleti stepenice! I da! Roditelji, pogotovo majke sa malom decom bi trebalo da imaju prednosti svuda - bio je oštar jedan momak.

Kurir.rs/. M. B.

Bonus video:

00:10

Divlji parking na Dorćolu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track