Foto: Printscreen Tviter

DRVLJE I KAMENJE

BEZOBRAZLUK BEZ PREMCA: Narod osuo paljbu na vozača zbog bahatog parkiranja! "Meni samo nije jasno zašto? Ovo je namerno" (FOTO)

Društvo

Bespravno parkiranje na mestu rezervisanom za osobe sa invaliditetom je zabranjeno, ali ga mnogi bahati vozači ne poštuju i svoja vozila parkiraju na ova obeležena mesta i tako dovode u problem one kojima su ova mesta namenjena!

Svako malo na društvenim mrežama pojavi se fotografija bahatih vozača parkiranih na mestima rezervisanim za osobe sa invaliditetom.

foto: Printscreen Tviter

- Kad si umni invalid nije dovoljno da zauzmeš mesto koje ti ne pripada, već moraš da stanes na dva mesta za invalide - napisao je jedan korisnik Tvitera i objavio fotografiju bahatog vozača.

On je naveo i da je proverio i da ovaj auto ne poseduje nalepnicu.

- Meni samo nije jasno zašto? Ovo je parking gde znam da uvek ima mesta, čak i kad je gužva. Zaista me interesuje, šta je ovom degeneriku u glavi kada stane ovako. Mislim, ovo je namerno - dodao je jedan korisnik Tvitera.

Pojedini korisnici naveli su da neki vozači parkiraju na mesta za osobe sa invaliditetom zato što su najbliža ulazu u prodavnice. Većina njih osudila je ovakav potez vozača.

- Zapravo nije zauzeo cela dva parking mesta, ali je stao tako da recimo, ukoliko se i parkira osoba sa invaliditetom ona ne bi mogla da izađe iz vozila. U svakom slučaju bezobrazluk! - navodi se u jednom od komentara.

Kurir.rs

Bonus video: