HAOS U NOVOM SADU, ŽENA BAHATO PARKIRALA, PA ČUPALA KABLOVE SA PAUKA: Javljeno da je to bila Dara Bubamara, ali EVO O KOME JE REČ!
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Profimedia

HAOS U NOVOM SADU, ŽENA BAHATO PARKIRALA, PA ČUPALA KABLOVE SA PAUKA: Javljeno da je to bila Dara Bubamara, ali EVO O KOME JE REČ!

Stars -

Na društenim mrežama večeras su se pojavile informacije da je pevačica Dara Bubamara bahato parkirala, a po dolasku "pauka" počela da čupa kablove sa vozila Parking servisa u Novom Sadu.

Vest da je Bubamara napravila skandal kad je saznala da su radnici parking servisa u Novom Sadu "pokušali da odnesu automobil "mercedes" sa pešačkog prelaza" ubrzo se ispostavila kao netačna.

Žena koja je navodno počela da viče, preti radnicima i da ih vređa, a sve vreme je pokušavala nekog da dobije na telefon, zapravo nije Dara. Instagram stranica 192, ubrzo je ispravila vest.

- Kada su krenuli da dižu automobil pojavila se vlasnica automobila za koju nam je prvo rečeno da je pevačica Dara Bubamara. Ipak se ispostavilo da je u pitanju izvesna starija žena, koja je navodno supruga političara - navodi se na stranici.

Inače, komšije Dare Bubamare otkrile su jednom prilikom da pevačica uživa u automobilima.

- Skoro nikada Daru ne vidim da ide peške. Uvek je u automobilu. Vozi dobra i besna kola, a nije joj strano ni da često nagazi po gasu. Ona je prosto taj tip, voli brzu vožnju i očigledno je zavisnik od adrenalina. Sve svoje obaveze obavlja sa automobilom i retko kada je možete videti da šeta ulicom. Pretpostavljam da joj dodatno stvara pritisak kada je ljudi prepoznaju i žele da se fotografišu sa njom - otkrila je komšinica iz zgrade u kojoj živi Dara.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track