Foto: Kurir

privedena i majka

POGLEDAJTE SNIMAK HAPŠENJA OCA DEČAKA KOJI JE POČINIO MASAKR NA VRAČARU: Policija iznela kompjutere iz stana, PIŠTOLJI BILI U SEFU

Crna Hronika
> 14:43h

Jutros u 8.40 časova u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, dečak (14) pucao je i usmrtio osmoro dece i radnika obezbeđenja, dok su šestoro dece i jedan nastavnik škole ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj.

Naime, otac dečaka koji je napravio masakr u školi na Vračaru je uhapšen, a privedena je i njegova majka.

Na snimku ispod vidi se policija koja izvodi oca dečaka iz stana.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu ocu ovog dečaka (48) određeno je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivično delo Teška dela protiv opšte sigurnosti.

Kako se može videti na fotografijama, policija iz zgrade iznosi kompjutere koji su u vlasništvu dečaka.

FOTO: Kurir
FOTO: Kurir
FOTO: Kurir

Kako je naveo ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, pištolji, jedan iz kog je pucano i drugi koji je pronađen u torbi, pripadali su ocu.

"Otac izvršioca ovog teškog dela je uhapšen, oba pištolja su imala legalne dozvole od strane muškog roditelja. On tvrdi da su bili zaključani u sefu pod šifrom i da je dete očigledno znalo šifru. Dete je imalo i tri puna okvira sa po 15 metaka", rekao je Gašić.

Podsetimo, stravična tragedija dogodila se jutros u 8.40 časova u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak (14) pucao na đake, nastavnika i portira.

U pucnjavi je ubijeno sedam devojčica, jedan dečak i radnik obezbeđenja, dok su šestoro dece i jedan nastavnik škole ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj.

Kurir.rs