Foto: Printscreen

parola "snađi se"

OVO MOŽE DA URADI SAMO NEMAC: U gepeku prevozio gajbu piva, a nije ni slutio da će ga to spasti, ovim potezom ŠOKIRAO I POLICAJCE

Auto

Vožnja putem na severoistoku Nemačke se za jednog Nemca umalo završila tragično jer je njegovo vozilo planulo dok je bio za volanom, ali je zahvaljujući onome što je imao u gepeku sprečena katastrofa.

Vode nije bilo u blizni, a vatrogascima ipak treba vremena da stignu, pa se ovaj vispreni Nemac dosetio da je sa sobom poneo - pivo!

Ovom tridesetšestogodišnjem vozaču je trebalo tačno osam flaša piva da brzo ugasi plamen. Sreća pa je u svom automobilu imao ceo sanduk piva, za slučaj da zatreba...

Sve što je preostalo vatrogascima jeste da otkače akumulator i spreče curenje tečnosti štetnih po okolinu.

foto: Kurir Štampano

Nemac je, inače, sa svojom četvoročlanom porodicom putovao prema Berlinu. Policija je objavila da se vozilo zapalilo zbog kvara u motoru.

Vozač je istog trenutka skrenuo u zaustavnu traku.

- Članovi porodice su odmah napustili automobil koji se jako dimio i sklonili su se od opasnosti - saopštila je saobraćajna policija.

Iako je muškarac uspeo da ugasi plamen svojom neuobičajenom protivpožarnom intervencijom, nije mu pošlo za rukom da u potpunosti spasi automobil. Procenjuje se da mu je šteta na Fordu Fokusu oko 6.000 evra, piše Hina, prenosi portal net.hr. U svakom slučaju, bolje nego da je skroz izgoreo.

(Kurir.rs/ Net.hr )