Foto: Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

NIKO GA NE PREPOZNAJE

SMUVAO UDATU MANEKENKU PA SE SAD KRIJE Bizarno izdanje slavnog zavodnika ŠOKIRALO! Totalno se ZAKAMUFLIRAO! Da li ga prepoznajete

Pop kultura

Na žurki održanoj nakon Nedelje mode u Londonu, pojavila su se brojna poznata lica, a među njima je bio i Leonardo Dikaprio. Glumac je pokušao da sakrije svoj identitet - pojavio se od glave do pete obučen u crno, a nosio je i crni kačket i crnu masku na licu.

foto: Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U poslednje vreme glumca povezuju sa sve više mlađanih lepotica s kojima često izlazi, uživa na jahtama i u luksuznim restoranima. Ipak, poslednje fotografije su pomalo i iznenadile javnost.

foto: Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Paparaci su ga nedavno uhvatili kako se ljubi s 25-godišnjom manekenkom, Italijankom Vitorijom Ćereti. Sve se to dogodilo oko 4:30 ujutru. Iako nije poznato gde i kako su se njih dvoje upoznali, već su jednom prilikom viđeni zajedno krajem avgusta kako zajedno u Santa Barbari jedu sladoled.

foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, manekenka i dalje na svom Instagramu ima fotografije sa suprugom, italijanskim di-džejem Mateom Milerijem. Venčali su se 2020. godine, a sada se svi pitaju da li sve ovo znači da se razvode.

(Kurir.rs)