NE MOŽE ČOVEK VIŠE DA POHVATA S KIM JE Leonardo Dikaprio viđen sa SVEŽE RAZVEDENOM manekenkom! Pogodite koliko lepotica ima godina
Foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

UŽIVALI U SASTANKU

NE MOŽE ČOVEK VIŠE DA POHVATA S KIM JE Leonardo Dikaprio viđen sa SVEŽE RAZVEDENOM manekenkom! Pogodite koliko lepotica ima godina

Pop kultura -

Slavnog glumca poznatog po mlađim partnerkama, Leonarda Dikaprija, paparaci su uhvatili kako u Santa Barbari uživa u sladoledu na sastanku s italijanskom manekenkom, 25-godišnjom Vitorijom Čereti, i to samo dva meseca nakon što je ona potvrdila da se rastaje od supruga Matea Milerija.

Kao što se i može zaključiti, 48-godišnji Oskarovac je 23 godine stariji od mlade manekenke, koju je verovatno upoznao u maju na filmskom festivalu u Kanu. Inače, Vitorija je prijateljica Leonardove "bliske prijateljice" Điđi Hadid, kao i s manekenkama Neelam Kaur Gill i Meghan Roche.

Leonardo Dikaprio, Vitorija Čereti
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zgodna manekenka je viđena u crnoj majici kratkih rukava, šortsu i sivim patikama, a Leonardo, koji je pokušao da se sakrije ispod medicinske maske, takođe se odlučio za jednostavnu kombinaciju bele majice, sivih bermuda i sivih patika. Samo nekoliko meseci ranije, atraktivna Čereti je potvrdila da se "prijateljski rastala" od 35-godišnjeg Matea Milerija, jedne polovine di-džej dua Tales of Us, a poslednji put je fotografisana s njim na TikToku 29. decembra, prenosi Daily Mail.

Vitorija Čereti, Leonardo Dikaprio
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nejasno je kada je tačno Leonardo upoznao Čereti, ali viđeni su zajedno u Francuskoj krajem maja, baš kad je njegov film "Killers of the Flower Moon" bio premijerno prikazan na filmskom festivalu u Kanu.

U međuvremenu, Dikaprija su takođe povezivali s manekenkama Viktorijom Lamas (24), Eden Polani (19) i bivšom partnerkom Bredlija Kupera, 37-godišnjom Irinom Šajk. Ranije je četiri godine bio u vezi s glumicom iz "Daisy Jones & The Six", Kamilom Moron (25), ali su raskinuli u avgustu 2022. godine.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:35

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track