Foto: Kurir televizija

KURIR TV

"ULAZIMO U GODINU OSMICE KOJA ĆE BITI BOLJA, ALI NE ZA SVAKOGA!" Numerolog otkriva ko će osetiti POBOLJŠANJE već od oktobra!

Zanimljivosti

Tokom druge polovine godine uvek se preispitujemo šta smo uradili na samom njenom početku i ubiramo plodove rada. Kako je 2023. godina zapravo u broju sedam - a to podrazumeva rast, mudrost, individualizam i samosvest, danas ćemo proveriti da li smo baš toliko napredovali. Kakav nas kraj godine čeka, govorio je u emisiji Puls Srbije Miša Zomboran, numerolog.

foto: Kurir Televizija

- Ostalo nam je još nekih tri i po meseca do kraja godine i izgurasmo je dosta dobro. Ja sam preserećan što se narod ipak okrenuo tome da se malo podiže mentalno, a opet su ljudi dosta putovali i opuštali se. To je takođe dobro da napunimo malo bateriju za zimu kada smo uglavnom kod kuće i sve nas mrzi - rekao je Zomboran.

Kaže da je prošla godina sedmice bila nezgodna, ali da nije na svakoga jednako uticala:

- Taj broj sedam ne deluje na svakog tako strašno jer svako ima svoj bioritam. Taj broj sedam posebno je uticao na one koji kada saberu dan i mesec dobiju broj 9. Oni su ove godine osetili taj broj 7. Svi mi koji nismo u bioritmu tog broja 9 mi nismo imali nekih problema tog tipa. To je sve normalno i sastavni deo života.

Izrazio je zadovoljstvo zbog prolaska godine sedmice i dolaska godine osmice, koja, mada bi trebalo da bide bolje, to neće biti za svakoga.

- Konačno da ode ta sedmica. Ide ta sledeća osmica, ali ni ona neće svima biti lepša i bolja. Nekome će opet biti sedmica. Nema šta tu neko da veruje ili ne veruje. Ovo je nešto što je dokazano kroz vekove trilion puta. Ovo može da bude zabavno i vrlo korisno. U svakom poslu imamo i kvalitetne i loše numerologe.

A evo ko će osetiti poboljšanje već od oktobra:

- Mi od oktobra ulazimo lagano u priču od sledeće godine. Pa će nekome koje bio ove godine snažno osetio broj 7 krenuti polako da svanjava jer ulazi u priču od sledeće godine koja je broj osam.

Podsetio je šta je to loše što je ova godina koja se približava kraju donela:

- Sedmica je donela to da se mora dobro paziti šta se radi, potpisuje, prodaje, govori. Dovoljno je da se potkrade mala greška u brzini za koju se kasnije ispostavi da je ozbiljan problem.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud