ŠTA ŽNAČI KAD PRONAĐETE NOVAC NA ULICI? Svaka novčanica nosi jaku simboliku i šalje poruku, a posebnu PAŽNJU OBRATITE NA OVE
Foto: Shutterstock, Ilustracija

možda niste znali

ŠTA ŽNAČI KAD PRONAĐETE NOVAC NA ULICI? Svaka novčanica nosi jaku simboliku i šalje poruku, a posebnu PAŽNJU OBRATITE NA OVE

Zanimljivosti -

Znakovi iz duhovnog svijeta dolaze u mnogim oblicima i odgovor na pitanje o značenju koje pronalazak novčanice ili kovanice ima za vas da sami dokučite.

Ako hodate gradom i naletite na novčić ili novčanicu na tlu, verovatno ćete se sagnuti i pokupiti ih uz smešak, a da zapravo niste svesni činjenice da bi to moglo imati i dublje duhovno značenje. Ako ste potpuno bez novca i niste sigurni da ćete kupiti hranu za idućih nedelju dana, novčanica koju ste pronašli na putu zapravo je znak.

Evo što bi moglo pomoći da dođete do odgovora:

novac, prodaja novca
foto: Shutterstock

Kad pronađite novac, probajte da se setite bilo čega, jer to obično ukazuje na suštinu poruke. Takođe, pogledajte iznos, odnosno broj koji se nalazi na novčanici ili kovanici i proverite šta vam taj broj govori.

Posmatrajte to kroz prizmu numerologije: Neki brojevi možda vas samo žele da se setite da ostanete pozitivni, drugi mogu biti znak da usporite i razmislite o tome kako tumačite stvari, jer biste uz neke promene možda mogli doći do rešenja i toga da se stvari okrenu u vašu korist .

Pritom je važno znati osnovno značenje brojeva, kako biste mogli protumačiti poruku:

Novčić s brojem 1

evro, novac
foto: Profimedia

Broj jedan povezan je s novim početkom. To je signal za nove ideje, ali može značiti i uspeh, postignuća i napredak. Pronalaženje novčića znači da vas vaši anđeli i duhovi vode i usmeravaju da bi vam vaša nova ideja donela uspeh i poručuju da biste trebali ostati pozitivni.

Osim toga, broj jedan takođe znači jedinstvo – da bi mogao biti podseetnik da ste povezani s duhovima i vašim voljenima. Ne samo to, to znači da se možete osloboditi straha i početi ponova.

Novac s brojem 2 (20, 200, 2000)

Ovaj broj nosi poruku da je nezavisnost važna, nema svojih ograničenja. Oko nas su i drugi ljudi, pa druga lekcija govori o postajanju važnog dela grupe – manjoj grupi kao što su porodica ili prijatelji, ili većoj kao što su zajednica ili poslovna društva.

srpski dinar, dinari, žena drži novčanik
foto: Shutterstock

Osoba koja pronađe novčić sa brojem 2 mora se naučiti prilagodljivosti, služenju, te uzima u obzir i druge ljude s kojima je povezana na razne načine i zbog različitih ciljeva. Dakle, ona mora naučiti važnost odnosa s drugima, te usvojiti ideju saradnje.

Ostala značenja: dvojnost, raspodijeljenost, polaritet, izbor, trudnoća, suradnja, usluga, harmonija, podrška, čekanje, diplomacija, strpljenje, vidovitost, intuicija, prilagodljivost, empatija, partnerstvo, posrednik, upoređivanje, receptivnost, pomagač, prikupljanje, reprodukcija, balansirana suprotnost, podsvest pamćenja, pozitivnost i negativnost.

Novac s brojem 5 (50, 55, 500)

Poručuje vam da postoji vreme za širenje, rast, suočavanje sa promenama, neočekivanim dešavanjima i pustolovinama. Ovo obično daje osobine zamah za bilo koji smer kretanja, sposobnost postizanja gotovo svega što mogućnosti dopuštaju. Život može biti itekako uzbudljiv. Ne, lekcija je mnogo teža: osoba se mora naučiti konstruktivnoj upotrebi slobode.

500 dinara
foto: Shutterstock

Poruka kaže da ne smijete protratiti svoje brojne talente, niti zloupotrebiti mogućnosti koje vam se pružaju; ne smete se predati zadovoljavanju isključivo telesnih užitaka – jelu, seksu, alkoholu, drogama. Osoba ne sme rasipati ni raspršiti svoj potencijal i završiti u frustracijama. Ona mora svoje postojanje uzdignuti na viši nivo, koristeći svoju slobodu na produktivan način.

Ostala značenja: Avantura, promena, sloboda, istraživanje, raznolikost, senzualnost, nevezanost, znatiželja, iskustvo, periodičnost, tragač znanja, učitelj znanja, putnik, mašta, nevinost, zaigranost.

Novac s brojem 10 (100, 1000.)

Broj 10 je broj buđenja koji traži od vas da obratite pažnju, što znači da biste trebali vjerovati svojim instinktima i krenuti naprijed svojom odlukom. To takođe znači da imate podršku duhova i stvari će funkcionisati i odigrati se onako kako želite.

DInar, 1000 Dinara, Novac
foto: Profimedia

Trebate se osloboditi svakog straha koji preplavljuje vaše srce jer vas duhovi gledaju i pomažu vam u mnogim stvarima. To znači da ćete doživeti pozitivne promene koje želite da postignete u svom životu. Trebali biste ostati usredsređeni na svoj cilj i postići uspeh, donosi portal Atma.

(Kurir.rs/24.sedam.hr)

Bonus video:

01:11

EKONOMISTA SAVETUJE U ŠTA DANAS PRETVARATI NOVAC: Ne treba igrati samo na JEDNU kartu! Danas je važno ne izgubiti MNOGO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track