KARMI JE DOŠAO KRAJ! PRESUDNA NEDELJA ZA LJUBAV! Numerlogog otkriva: Evo kome će PUĆI VELIKA LJUBAV, a kome će biti teško!
Foto: Kurir Televizija, Profimedia

TUGA

KARMI JE DOŠAO KRAJ! PRESUDNA NEDELJA ZA LJUBAV! Numerlogog otkriva: Evo kome će PUĆI VELIKA LJUBAV, a kome će biti teško!

Zanimljivosti -

Ova nedelja je u znaku broja 4, a to znači samo jedno - karma. Ipak, astrolog i numerolog Stefan Dragojlović ističe da to ne znači da nas čekaju loši događaji, već lekcije koje mogu da nam pomognu da napravimo novi početak. On je u emisiji "150 minuta" na Prvoj, otkrio na šta treba da obratimo pažnju.

Stefan Dragojlović
foto: Kurir televizija

- Ovu nedelju bi mnogi nazvali Saturnovom ili karmičkom nedeljom. Ako detaljnije pogledamo čitavu analizu i numerološki kod ove sedmice, karma ne mora da bude nešto loše ili nešto strašno. Četvorka će zapravo da počisti sve ono što nije valjalo, sve ono što nam nije zaslužilo i što nismo uspeli da naučimo ili nismo savladali - započeo je numerolog i dodao:

- Ako neki emotivni odnos pukne ove nedelje, znajte da je karma završena. Kad se karma završi, to znači da smo oslobođeni i da smo spremni, zreli i sposobni za novu vezu. Ako nešto pukne na poslovnom planu ili prosto imate finansijske rupice, budite u prihvatanju sa tim. To je jedini način da se oslobodimo karmičkog čvora i znak da treba nešto da promenite - poslovne saradnike, pokrenete nove momente ili da se okrenete drugim sferama - objasnio je Dragojlović.

Stefan Dragojlović
foto: Kurir Televizija

Ove nedelje treba da se čuvamo povreda, upozorava numerolog.

- Na polju zdravlja treba obratiti pažnju na kičmu, kosti, zglobove, ekstremitete, jer Saturn uvek vlada kostima. I sam 1. maj je pod tenzičnim aspektima, treba da obratite pažnju da ne padnete, ne izvrnete nogu, da ne jurite, da ne žurite, pogotovo kad su stepenice u pitanju. Budite malo više fokusirani - rekao je Dragojlović i otkrio šta treba da izbegavamo u ljubavi:

- Sve zadatke ćemo ubuduće lakše obavljati. Karma ne kažnjava, ona je tu da nas poduči. Ova četvorka znači da treba da budemo racionalni, praktični, da koristimo logiku. Četvorka nas ubacuje u tajne veze, izbegavajte takve odnose. Ume da donese veliku razliku u godinama između partnera, pa se u ovom periodu ne savetuje ulazak ni u takve odnose. Svi ljudi treba da nas isprate duhovno i mentalno, a ne samo da budemo sa nekim iz strasti - objasnio je astrolog.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track