Foto: Profimedia

uskoro je sve gotovo

KRAJ SUROVOG RATA NEKADAŠNJEG ZLATNOG PARA HOLIVUDA: Bred Pit jednim potezom STAVIO TAČKU na bilo kakav odnos sa Anđelinom Džoli

Pop kultura
> 13:25h

Višegodišnja bitka oko razvoda glumačkog para Breda Pita i Anđeline Džoli konačno se bliži kraju jer je slavni glumac sada navodno "odustao od traženja starateljstva nad decom" koju ima s filmskom zvezdom.

Izvor je rekao za DailyMail.com da je par, koji je bio u teškom sudskom obračunu otkako su se razišli 2016. godine, trenutno u pregovorima i da se konačno približavaju završetku ovog procesa. Kraj se očekuje do leta, tvrdi izvor.

foto: Courtesy De’Longhi/Mega / The Mega Agency / Profimedia

Iako je Bred prvobitno tražio dogovoreno podeljeno starateljstvo nad šestoro dece, insajder je sada otkrio da on više "ne zagovara to". Veliku je ulogu odigrala i činjenica da je veći deo njihove dece kroz proces rastave "ostario". Naime, samo 17-godišnja Šajlo te 15-godišnji blizanci Noks i Vivijen još su uvek mlađi od 18 godina. Doduše, Šajlo će napuniti 18 u maju.

foto: Profimedia

To znači da će 48-godišnja Anđelina zadržati primarno fizičko starateljstvo nad decom, a on će imati pravo na posećivanje.

foto: Profimedia

S druge strane, 22-godišnji Medoks, 20-godišnji Paks i 19-godišnja Zahara imaju komplikovan odnos s Bredom, a zbog odrasle dobi nisu obuhvaćeni ikakvim ugovorima o staratelstvu.

Isto tako, dalo se naslutiti da njihova deca nisu u dobrim odnosima s poznatim ocem. Usvojeni sin Paks navodno nije razgovarao s glumcem od zloglasne tuče u privatnom avionu koja je okončala ovaj slavni brak, a navodno više ni ne smatra Breda roditeljem.

foto: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Još 2020. godine, na svom privatnom Instagram nalogu, nazvao je Breda "propalicom svetske klase" i "osobom vrednom prezira" zbog koje njegovo četvoro najmlađe dece "drhti od straha". U jednoj je objavi na Instagramu istakao kako Bred "uvek iznova dokazuje da je užasna i prezrena osoba".

foto: Courtesy De’Longhi/Mega / The Mega Agency / Profimedia

Osim toga, Zahara je promenila ime u "Zahara Džoli", odnosno, više se ne zove "Zahara Džoli Pit", što je zapravo njeno zvanično ime.

Prema rečima Anđelininih prijatelja, "Bred ne može kriviti nikog osim samog sebe".

foto: Mark Large / dmg media / Profimedia

Sve što Anđelina želi je popraviti njihovu porodicu i krenuti dalje - ističe izvor, odnosno, Anđelinin prijatelj.

Podsetimo, ovaj zvezdani par započeo je svoju turbulentnu vezu 2005. godine i odmah su podstakli kontroverze. Upoznali su se na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit", dok je on još bio u braku sa zvezdom "Prijatelja" Dženifer Aniston, a gotovo odmah su se pojavile glasine da je prevario svoju tadašnju suprugu.

( Kurir.rs / Daily Mail / T.B. )

Bonus video: