TAKMIČARI IZ BARA ZAVRŠILI U SUZAMA! Maja i Sven jecali zbog porodica, potresne scene sve rastužile
Foto: Pritnscreen

neočekivan potez

TAKMIČARI IZ BARA ZAVRŠILI U SUZAMA! Maja i Sven jecali zbog porodica, potresne scene sve rastužile

Bar -

akon lude žurke koju je posetiocima Bara u Vlajkovićevoj 8 priredila pevačica Milica Todorović, koja je ujedno i otvorila vrata najposećenijeg kafića u Beogradu, sinoć je usledila još jedna luda žurka.

Atraktivna Maja Kovačević se nedavno potukla sa Ivanom Vranić, posle čega je usledila momentalna diskvalifikacija jer je takvo ponašanje strogo zabranjeno u Baru, a juče, 25. decembra, zajedno sa Svenom Vadljom je slavila Božić.

Bar
foto: Kurir televizija

Budući da se Bar ne prati samo u Srbiji, već je regionalni rijaliti, Maja i Sven su od porodica dobili božićne čestike i iznenađenje koje ih je rasplakalo.

Scene koje će dirnuti celu Srbiju, ali i region, videćete večeras u novoj epizodi Bara (pregled dana), od 20 časova na Kurir televiziji!

“BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.”

Bar
foto: Kurir televizija

Kurir.rs

Bonus video:

04:29

Misica se sa NJIM SMUVALA pre početka rijalitija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track