04:08

LUKA ĆE SE VRATITI U RIJALITI! Astrolog prorekao vraćanje bivšeg učesnika Bara, a on je otkrio: RADILA JE NEKA POZITIVNA TREMA

PULS BARA

NIKO NE SME DA MI KAŽE DA KRADEM! Luka nakon izbacivanja otkrio detalje sukoba sa menadžerom NEMA ON PREDSTAVU KAKO SE RADI OVDE

Bar -

Luka Pavlović bio je gost današnjeg Pulsa Bara!

On je sinoć neočekivano izbačen glasovima publike, a na početku emisije je otkrio da je sanjao šta će se desiti.

- Sanjao sam već da ću ja biti taj koji će biti izbačen. Mislim da sebe nisam prikazao u lošem svetlu bar što se tiče ugostiteljstva. Ništa ne bih menjao od početka do kraja. Ovo sam bio ja čak i tada kada sam bio slab - rekao je Luka.

Puls Bara, rijaliti Bar
foto: Kurir Televizija

Naglasio je da mu nagrada ne znači mnogo.

- Imam neke moralne vrednosti. Nagrada od 30.000 evra mi ne znači toliko. Ali sva ova iskustva mi znače za karijeru. Radila je neka pozitivna trema u tom trenutku dok je izbacivanje trajalo - rekao je Luka.

Bivši učesnik Bara istakao je da je ovo bio preveliki zalogaj za njega i da je ceo taj pritisak sudelovao na to da se desi onakav incident sa Bar menadžerom.

- Kada neko radi dugo preko nema pravu sliku o tome kako to izgleda ovde. Ja sam pokušao da radim sa ljudima koji nikad nisu pokušali da rade kao barmeni ili uopšte u ugostiteljstvu. Dao sam sve od sebe da Bar zaživi. Ja nisam osoba koja krade i ne može neko to da mi kaže, pa ni Bar menadžer - rekao je Luka.

Puls Bara, rijaliti Bar
foto: Kurir Televizija

Gosti Pulsa Bara su bili i nekadašnji zadrugar Kristijan Golubović i astrološkinja Ružica Kralj koja je navela da ovo nije kraj što se tiče Luke i da će on imati svoj povratak u Bar.

- Vaš rijaliti će tek da zaživi oko marta-aprila. Čak možemo pri kraju godine da očekujemo i još jedan rijaliti. Što se tiče Luke, veoma je jaka ličnost. Ne odustaje od svojih principa. Luka će se vratiti u rijaliti. Nije takav čovek koji bi samo otišao - rekla je Ružica.

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:45

POSLE OVOGA ĆE PRODAVATI JAJA NA PIJACI: Bar menadžer nikad oštriji, Mina dodaje: VEOMA JE ANTIPATIČAN !

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track