Najnovije vesti

ODLIČNA ATMOSFERA U BARU! Barovci se popeli i pevaju i pozdravljaju rodbinu i prijatelje SOFIJA POSLALA POSEBNU PORUKU U LAJVU
Foto: Kurir televizija

Veselo

ODLIČNA ATMOSFERA U BARU! Barovci se popeli i pevaju i pozdravljaju rodbinu i prijatelje SOFIJA POSLALA POSEBNU PORUKU U LAJVU

Bar

Večerašnje uključenje u rijaliti Bar pokazalo je da barovci znaju da se dobro zabave. Uz muziku i igru uživali su u večeri za reprizu Srpske Nove godine.

Posebno veseli bili su Dejana, Sanja, Marko Sofija Una.

bar
foto: Kurir televizija

Ovonedeljni šef Marko Tošić pokazao je da je i te kako spontan.

Reprizu Puls Bara možete gledati u 22 časa, nakon čega ide UŽIVO izbacivanje u 22.45, a na samom kraju gledaćete LIVE uključenje.

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

BAR - PREGLED DANA 2. DEO 14.01.2022.
28:01

BAR - PREGLED DANA 2. DEO 14.01.2022.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja