REŠIO DA SKINE GAĆE PRED MILIONSKIM AUDITORIJUMOM? Damir otkrio da mu jako fali da ŠETA GO: Dao obećanje KADA ĆE TO DA URADI!
Foto: Kurir

hot

REŠIO DA SKINE GAĆE PRED MILIONSKIM AUDITORIJUMOM? Damir otkrio da mu jako fali da ŠETA GO: Dao obećanje KADA ĆE TO DA URADI!

Bar -

Damir Tepavac učesnik rijalitija Bar otkrio je u "Pulsu Bara" na Kurir televiziji da mu najviše fali da šeta go po stanu.

- Jako mi fali što ne mogu da šetam go i što ne mogu da pričam sam sa sobom. Ja se tako skinem go i šetam napred-nazad postavljam sebi pitanja. Mogu ovde to da radim, ali neću. Znam da ćete blurovati - kaže Damir, a voditelj Ivan mu je obećao da će blurovati sve ako se Damir skine.

puls Bara, Damir Tepavac, Vanesa Šokčić
foto: Kurir televizija

Tepavac je naveo da skidanje ipak čuva kao poslednju adut, ako mu se zaklima stolica.

- To čuvam za adut, ako mi se bude klimala stolica. Ako sam tu pred ispadanje - kaže Damir.

Učesnik rijalitija istakao je da su takmičari već počeli da kapiraju kada su u programu i da se lako usmeravaju.

00:57

VANESA ŠOKČIĆ OTKRILA ŠTA JOJ JE ZAJEDNIČKO SA DAMIROM: Usledio niz komplimenata mladom učesniku

Pratite i Puls Bara koji vas čeka svakog radnog dana u 13:10 na Kurir televiziji, a ukoliko propustite epizodu, reprizu Pulsa Bara možete gledati u 22 časa.

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track