00:59

Veoma tužne scene! Svenov tata plače u Baru!

RIJALITI BAR

I 10.000 € BIH DAO, KAD BIH IMAO: Seksi tata plače! Potresne scene u Baru ZBOG OVOGA, A ONDA SE POŽALIO NA MNOGE STVARI (VIDEO)

Bar -

Darko Vadlja, učesnik rijalitija "Bar" tepko se nosi sa učešćem u rijalitiju i razdvojenošću od supruge.

Darko Vadlja teško podnosi razdvojenost od porodice i učešće u rijalitiju Bar, pa se u jednom trenutku na poslu potpuno slomio. Počeo je da peva tužnu baladu "Sve bih dao da si tu", i rasplakao se.

Bar
foto: Kurir Televizija

"Sve bih dao da si tu. I 10.000 evra bih dao, kad bih imao", rekao je Darko misleći na to da bi morao da plati kaznu zbog čega je njegov sin izašao iz rijalitija, ali su zajedno ušli u rijaliti da bi ispeglali kaznu.

Darko je produkciji otkrio da mu je teško.

"Kao da jednostavno ne možeš da se nosiš ni sa čim. Nemaš snage, ne znaš odakle da crpiš tu energiju da pređeš preko nekih stvari."

On od samog pojavljivanja nosi nadimak "Seksi tata", ali očigledno da se i ovakvi muškarci rastuže kada su daleko od svojih partnera.

Bar
foto: Kurir Televizija

U jednom trenutku on je otišao do prozora, osamio se, gledao napolje i plakao.

Odmah nakon pregleda dana, u 23 sata sledi i lajv uključenje u Bar i nova žurka na Kurir televiziji!

Dođite u Bar, upoznajte se s takmičarima i uživajte u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8 24. decembra!

Pratite i Puls Bara koji vas čeka svakog radnog dana u 13:10 na Kurir televiziji, ukoliko propustite epizodu reprizu Puls Bara možete gledati u 22 časa.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu.

Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track