04:21

Svađa Ksenije i Ivana izrevoltirala sve barovce jer nisu mogli da spavaju, a on nije hteo da ide na posao

rijaliti bar

IVAN NIJE OTIŠAO NA POSAO ZBOG KSENIJE! Ostali barovci ljuti zbog njihove svađe RADA DALA SVOJU PROGNOZU TE TOKSIČNE VEZE

Bar -

U večerašnjem pregledu dana u Baru gledaćete šta se sve dešavalo sa barovcima. Posebnu pažnju svima izazvao je ulazak Rade i Rada Vasića. Oni su se odlično snašli u Baru i sa svima su izgradili lep odnos.

Bar
foto: Kurir televizija

A ono što je još izazvalo pažnju je i svađa Ksenije i Ivana koja traje već nekoliko dana i nastavlja se do daleko u noć.

Kristina Stanković, učesnica rijalitija "Bar" koji se emituje na Kurir televiziji, priznala je za Kurir da je nevinost izgubila sa dečkom koji je sada u braku sa njenom sestrom.

Ksenija Kranjec
foto: Instagram

Ona je iskreno ispričala kako se njihov odnos odvijao, ali i priznala da je ona tu vezu krila od svoje porodice jer je njen sadašnji zet stariji od nje 10 godina.

Takođe, juče su bile nominacije i za prvog nominovanog barovci su izabrani Kseniju, takođe, nominovani ne mogu biti Darko, koji je vođa, Sven, koji je miljenik publike. Takođe, Rada i Rade biraju drugog nominovang.

Bar
foto: Kurir televizija

A ostaje nam da saznamo ko će biti drugi nominovani. A Rada je, kao dobra domaćica, odmah primetila da su barovci veoma štrokavi i to im u lice i rekla.

Bar
foto: Kurir televizija

Darko je izjavio da je u pitanju velika igra živaca i priznao da mu je veoma teško. Njegov lep prijateljski odnos sa Radom, a Rada je otišla sa muškim delom tima u Bar na posao.

A Rada je dala svoj sud o njihovoj vezi.

- Ja mislim da ona zna kako treba da radi - rekla je Rada, misleći na Kseniju. A potom se i raspitivala u vezi sa njihovom vezom i odnosom.

Bar satnica vikend, Bar, rijaliti Bar
foto: Promo

Takođe, u Bar na posao nije otišao Ivan koji je pod utiskom svađe sa Ksenijom.

Bar satnica radnim danima, Bar, rijaliti Bar
foto: Promo

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

33:54

BAR PREGLED DANA 03.02.2022. 2.DEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track