00:55

Ljubav cveta! Na Dan zaljubljenih prisećamo se svih ljubavi i poljubaca u Baru!

rijaliti bar

OVAKO JE NEŽNOST CVETALA U BARU! Na Dan zaljubljenih prisećamo se svih poljubaca JEDNA LJUBAV NE MOŽE DA SE MERI NI SA ČIJOM!

Bar -

Bar je poznat po ljubavima koje su trajale kraće ili duže, te neke od njih bile intenzivne, a neke manje intenzivno. No, svakako, Bar je obeležila ljubav.

Najveću pompu oko sebe i svog učešća u Baru napravila je Splićanka Maja Kovačević, koja je često bila u zagrljaju Ivana Neškovića, ali i Sanje Jakšić.

bar
foto: Kurir Televizija

Pored nje, iz muškog tabora najveću zainteresovanost za romantiku pokazao je Aleksa, koji je često oputuživan da sve to radi zarad ostanka u rijalitiju.

Tako se Aleksa našao na meti zbog ljubljenja nekoliko takmičarki, ali i devojaka i žena koje su van takmičenja.

Pristetimo se, Aleksa je ljubio gotovo sve što uđe u Bar, ne bira ni pol, ni vreme, ni mesto. Poznat je po aferi sa Ksenijom, pa sa Dejanom, onda sa Markom, pa Sanjom da bi na kraju završio sa gošćom Bara. Kako sam ističe sve bi dao da postane poznat, pa ga publika često negativno komentariše jer sve stvari radi na silu kako bi se pričalo i pisalo o njemu.

I Sanja je poznata po tome što voli da se muva sa devojkama, pa često i zna da bude iznervirana.

Takmičarka koja je izašla iz takmičenja Sofija Una Manić ostaće upamćena, između ostalog, i po burnoj vezi sa Ivanom Neškovićem. A sa Ivanom Neškovićem je, trenutno, u često burnoj, ali i romantičnoj vezi Ksenija Kranjec.

Oni su poznati po svađama, međutim izgleda da među njima ima ljubavi.

1 / 5 Foto: Kurir Televizija

Dejana Deletić, po sopstvenom priznanju, zaljubljena je u menadžera Bara Nenada Mirkovića.

A jedna možda i od najlepših ljubavi, ali i prijateljstava su ljubav i prijateljstvo Kristine i Davaora.

Bar satnica vikend, Bar, rijaliti Bar
foto: Promo

Svakako, najlepša ljubav je ipak između Radeta i Rade VAsić, koji su u braku više od 40 godina, i koji iz tog braka imaju šestoro dece i troje unučadi.

Bar satnica radnim danima, Bar, rijaliti Bar
foto: Promo

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

04:15

KRADETE OD KUĆE KOJA VAS HRANI, SRAM VAS BILO! Bar menadžer održao lekciju takmičarima, žestoka ih kazna čeka: Ješćete HLEB I SO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track