06:36

DAVOR NAKON POBEDE O SVOM UČEŠĆU: Smeta mi što su me povezivali sa Kristinom! OTKRIO KO JE NAJVIŠE PRIŽELJKIVAO 30.000 EVRA

pobednik rijalitija bar

DAVOR NAKON POBEDE O SVOM UČEŠĆU: Smeta mi što su me povezivali sa Kristinom! OTKRIO KO JE NAJVIŠE PRIŽELJKIVAO 30.000 EVRA

Bar -

Četvoro superfinalista rijaliti Bara koji ste pomno pratili na Kurir televiziji borilo se za nagradu od 30.000 evra, a pobednik je Davor Darmanović.

Publika je na Kurir televiziji imala priliku da gleda njihovu borbu, skandale koje su pravili, kao i mnoge ljubavne priče. Bilo je veoma turbulentno u rijalitiju, a na samom kraju je ostalo njih četvoro - Dejana Deletić, Davor Darmanović, Kristina Stanković i Darko Vadlja.

bar, superfinale
foto: Kurir televizija

Gostujući u Puls Baru na Kurir televiziji, dan nakon pobede, Davor je otkrio da mu se utisci još uvek nisu slegli.

rijaliti Bar
foto: Kurir televizija

- Još se nisam sabrao, stalno me neko zove i nisam imao još uvek 5 minuta za sebe. Slagao bih kada bih rekao da nisam omao osećaj da ću da pobedim, jedan presek glasova me je malo uplašio ali osećao sam. Bilo je super na kraju, najveća konkurencija bio mi je Darko. Mislim da su Kristina i Darko bili razočarani što nisu pobedili i protekle nedelje je to bilo izraženo kod njih. Mene niko na početku gotivio, ali evo sada me svi gotive. Šalju mi ljudi poruke da su me podržavali, da su glasali. Ne planiram da pokrenem svoj posao od osvojenog novca, nastaviću sa radom kao i do sada. Sinoć kada sam došao kući, iznenadio me je Dača koji me je podržavao sve vreme - rekao je Davor u Puls Baru na Kurir televiziji.

rijaliti Bar
foto: Kurir televizija

Istakao je i da mu je tokom rijalitija smetalo što su ga konstantno povezivali sa Kristinom.

- Dosađivalo mi je to što su me stalno povezivali sa Kristinom, svaki intervju, prilog bio je vezan za nju. Pokušao sam lepo da objasnim da ne rade to više jer dosadilo je više. Menadžer je tu najviše bio sa nama, skoro pa kao učesnik. Meni je dosta drag. Damir mi je na kraju baš falio - kaže Davor.

rijaliti Bar
foto: Kurir televizija

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:09

Veliko finale rijalitija Bar!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track