ČOKA: Povredio ga otpali točak sa prikolice dok je kupio šljive!
Foto: Saša Urošev

Bizarna nesreća

ČOKA: Povredio ga otpali točak sa prikolice dok je kupio šljive!

Crna Hronika -
Slavko V. (54) iz Crne Bare, teško povređen kad ga je udario točak koji je otpao sa prikolice-cisterne koju je vukao kamion

ČOKA - Moglo je da bude i gore!

Slavko V. (54) iz Crne Bare, zadobio je teške telesne povrede u svom voćnjaku kraj puta Crna Bara-Vrbica kod Čoke dok je kupio šljive.

Nesrećnog čoveka, u utorak popodne, udario je točak koji je otpao sa prikolice-cisterne koju je vukao kamion:

- Dok je Slavko u voćnjaku kupio šljive pod stablom, pogodio ga je zadnji levi točak koji je otpao sa cisterne. Na volšeban način, točak je prošao kroz travu i uporedo sa stablima šljiva, najverovatnije, s leđa ga udario i teško povredio, a onda se zaustavio u susednoj njivi. Neverovatna je slučajnost da se otpali točak kotrljao sedamdesetak metara, i onda udario Slavka i teško povredio- detalji su bizarne nesreće koju je Kuriru preneo izvor blizak istrazi.

Povređeni čovek je najpre prebačen u Opštu bolnicu u Senti, a potom u novosadski Klinički centar “Vojvodina” gde je i hospitalizovan. Od udarca točka, zadobio je prelom karlične kosti i druge povrede.

Pacijent je u stabilnom stanju.

Policija će protiv vozača kamiona R.R. (32) iz Vrbasa podneti krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track