LESKOVAC: Podnete krivične prijave protiv đaka zbog pipkanja i snimanja učenice!

Tužilaštvo preuzima slučaj

LESKOVAC: Podnete krivične prijave protiv đaka zbog pipkanja i snimanja učenice!

Crna Hronika -
Policija nije saopštila protiv koliko je učenika podneta krivična prijava i koja je prijava u pitanj, jer se radi o maloletnicima

LESKOVAC - Policija je podnela prijave protiv učenika tehničke škole "Rade Metalac" u Leskovcu zbog sumnje da su seksualno uznemiravali jednu učenicu, rekao je portparol Policijske uprave Leskovac Boban Zdravković.

On nije precizirao o kojoj vrsti prijave je reč, jer je reč o maloletnim osobama.Zdravković nije precizirao ni protiv koliko učenika su podnete prijave.

- Prijave će u ponedeljak biti dostavljene nadležnom tužilaštvu, rekao je Zdravković.

Tehnička škola "Rade Metalac" u Leskovcu pokrenula je disciplinski postupak protiv trojice učenika četvrtog razreda zbog sumnje da su seksualno uznemiravali učenicu prvog razreda, rekao je direktor škole Slavoljub Stojanović.

On je objasnio da se incident dogodio u sredu za vreme odmora i da je sve prijavljeno policiji.

- Ispitujemo još šta se tačno desilo. Ono što znamo je da su tri dečaka dodirivala devojčicu prvog razreda i da su najverovatnije sve snimali telefonom. Sve se to dogodilo u učionici pred još dvadesetak đaka i niko nije reagovao da zaštiti učenicu - kazao je direktor.

Stojanović je najavio da će u ponedeljak, povodom toga, biti održana sednica nastavničkog veća i da će počinioci biti maksimalno kažnjeni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track