UBISTVO U NS: Policajac Interventne ubio kolegu hicem u glavu!
Foto: Slađana Stojanović

Smrt u novosadskom restoranu

UBISTVO U NS: Policajac Interventne ubio kolegu hicem u glavu!

Crna Hronika -
Ubijeni Aleksandar Simić (31) se nalazio u lokalu, u blizini ulaznih vrata. M. R. čim je ušao unutra, ispalio je jedan hitac u Aleksandra, koji ga je pogodio u glavu i na licu mesta je preminuo
1 / 4

NOVI SAD - Aleksandar Simić (31) iz Novog Sada, policajac Interventne jedinice, van dužnosti, ubijen je, u noći između nedelje i ponedeljka, sat vremena posle ponoći, u „Tapas baru“, u ulici Laze Telečkog u Novom Sadu, saznaje Kurir.

Na njega je hitac u glavu ispalio, njegov kolega i prijatelj, takođe policajac Interventne, van dužnosti M.R. iz Novog Sada.

"Simić se nalazio u lokalu, u blizini ulaznih vrata. M. R.čim je ušao unutra, ispalio je jedan hitac u Aleksandra, koji ga je pogodio u glavu i na licu mesta je preminuo. M.R., nakon toga ispaljuje još jedan hitac, koji je rikošetirao i pogodio u prst, na ulici prolaznika, inače bivšeg policajca. Motiv ove tragedije za sada nije poznat", saznaje Kurir, na licu mesta.

Nezvanično, i ubica i njegova žrtva bili su policajci interventne jedinice u Novom Sadu. Lekari su zbrinuli i napadača, koji je odvezen na kliniku za psihijatriju Urgentnog centra.

http://www.youtube.com/watch?v=s2z4RpFkbdk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track