MONSTRUM IZ ALEKSICA: Dete od 14 godina terao na prostituciju
Foto: Shutterstock

Policija uhapsila Dragana B. (24)

MONSTRUM IZ ALEKSICA: Dete od 14 godina terao na prostituciju

Crna Hronika -
Dragan B. (24) zatvarao devojčicu u kuću i dovodio joj mušterije, a kad bi odbila seks, brutalno je prebijao; Devojčicu iz Paraćina Dragan je upoznao preko Fejsbuka

ALEKSINAC - Jezivo!Dragan B. (24) iz Aleksinca pritvoren je zbog sumnje da je devojčicu od 14 godina iz Paraćina, kojoj je obećao brak, primoravao da se prostituiše! Manijak je devojčicu upoznao preko Fejsbuka, namamio je da dođe u Aleksinac, a zatim je prisiljavao da pruža seksualne usluge za novac! U policiji su za Kurir rekli da je Dragan iskoristio tešku materijalnu situaciju u kojoj je živela devojčica i na prevaru je doveo u Aleksinac.Obećavao brak- Reč je o devojčici iz vrlo siromašne porodice, koju je osumnjičeni upoznao preko interneta. Posle izvesnog vremena počeli su da razmenjuju i SMS poruke. Počeo je da joj obećava brak i ubeđivao je da napusti svoju porodicu, što je ona učinila i 18. septembra došla u Aleksinac. Međutim, umesto boljeg života kojem se nadala, doživela je pakao! On je odmah počeo da joj dovodi mušterije i terao je da im pruža različite vrste seksualnih usluga, što je naplaćivao. Ako bi pokušala da odbije mušteriju, Dragan bi je zverski pretukao! Držao ju je bukvalno kao robinju, zatvarao je u svojoj kući, nigde nije smela da izađe sama. Njen otac S. Š. obavestio nas je jer je saznao da od braka nije bilo ništa i da se njegova ćerka prostituiše - kažu naši sagovornici iz policije.U aleksinačkom Centru za socijalni rad saznajemo da je izmrcvarenu devojčicu preksinoć preuzela majka!- Policija nas je pozvala da prisustvujemo detetovom saslušanju, što je redovna procedura za maloletnike. Devojčica je opisala šta joj se dešavalo, ali u njenom interesu ne mogu da govorim o detaljima. Nakon saslušanja majka je u pratnji policije odvela dete kući u Paraćin - ispričala je Dušica Stojadinović, socijalna radnica.Zadržan u pritvoruDraganu B. određeno je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je počinio krivično delo trgovine ljudima, posle čega će biti upućen nadležnom tužilaštvu. Ukoliko protiv njega bude podignuta optužnica i bude oglašen krivim, preti mu zatvorska kazna od najmanje pet godina.

Devojčici isekao kosuO brutalnosti Dragana B. svedoči i podatak da je devojčici isekao kosu kako bi je kaznio što je odbijala da ga bezuslovno sluša. Četrnaestogodišnjakinja je imala i hematome po licu i telu, koji su okarakterisani kao lake povrede, ali su dokaz zlostavljanja koje je trpela.

Dete kod hraniteljaReagovao je i Centar za socijalni rad u Paraćinu, pa je devojčica zbrinuta u hraniteljskoj porodici.- Ta porodica je korisnik usluga našeg centra, dobro smo upoznati s njenim stanjem. Ona je izmeštena iz svoje porodice i zbrinuta kod hranitelja. S njom će raditi naše socijalne službe - kaže Biljana Milanović Stojanović, direktor Centra u Paraćinu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track