PLJAČKAO PO BEOGRADU: Austrijanci jurili Srbina po ulicama i stigli ga!
Foto: Tanjug

Pravio se Slovenac

PLJAČKAO PO BEOGRADU: Austrijanci jurili Srbina po ulicama i stigli ga!

Crna Hronika -
Srpski državljanin legitimisao se ukradenim pasošem kao 22-godišnji Slovenac, ali su ga austrijski policajci identifikovali

BEČ - Austrijska policija uhapsila je jednog srpskog državljanina za kojim je Srbija zbog pljački raspisala međunarodnu poternicu, a koji je sa sobom imao falsifikovana dokumenta. On je, kako je danas saopšteno, putovao sa ukradenim i falsifikovanim slovenačkim pasošem.

Osobu, koja je uhapšena prilikom rutinske policijske kontrole u mestu Galnojkirhen na teritoriji opštine Urfar, traže srpski pravosudni organi zbog više pljački u Beogradu. Ovaj 35-ogodišnjak se legitimisao ukradenim pasošem kao 22-ogodišnji slovenački državljanin.

Policajci u civilu, međutim, otkrili su falsifikovani dokument, nakon čega je osumnjičeni pokušao bekstvo. On nije stigao daleko, jer nije poznavao sredinu i trčao je u pravcu policijske stanice Galnojkirhen. Tamo su ga dočekala dva policajca koja su ga uhapsila. Prilikom detaljnije provere identiteta utvrđeno je da se radi o traženom pljačkašu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track