POTRESNA ISPOVEST NOVOSAĐANKE: Prvo me tukao, pa silovao kao zver!

Napastvovana dvadesetčetvorogodišnja devojka

POTRESNA ISPOVEST NOVOSAĐANKE: Prvo me tukao, pa silovao kao zver!

Crna Hronika -
Vrebao žrtvu Pokušavala sam da stignem prijateljice, a onda mi je manijak prišao s leđa i napao me, ispričala silovana devojka u policiji

NOVI SAD - Monstrum!Novosadska policija traga za nepoznatim mladićem, starim oko 35 godina, koji je pretukao i silovao dvadesetčetvorogodišnju devojku iz Novog Sada. Zločin se dogodio 19. septembra, ali do sada nije bilo pomaka u istrazi, pa je policija objavila fotografiju manijaka u nadi da će ga neko od građana prepoznati i prijaviti (vidi antrfile).Nesrećna devojka napadnuta je kad je s drugaricama slavila završetak fakulteta jedne od njih.Javio se kelneru- Te večeri smo otišle do kluba na Bulevaru Mihaila Pupina. Bilo nam je lepo, šalile smo se i baš bile opuštene. Tada nam se pridružio jedan drugaričin prijatelj i ja sam se upoznala s njim - ispričala je silovana Novosađanka.U jednom momentu stolu se priključio mladić koga niko od njih nije poznavao.- Kad je došao za naš sto, javio se konobaru, a i on njemu. Konobar je otišao, a taj mladić je ostao s nama. Gledale smo ga u čudu, nismo znale šta traži za našim stolom, ali bilo nam je glupo da mu kažemo da se skloni - ispričala je devojka.U jednom momentu devojke su odlučile da napuste klub i odu do obližnje kafane.- Krenule smo prema Futoškoj pijaci. Zastala sam s drugom svoje prijateljice. On nije hteo da ide s nama u taj drugi lokal, već je krenuo kući. Kad sam se okrenula, videla sam da su mi drugarice otišle, a onda se ispred mene pojavio taj mladić koji nam je prišao u klubu. Ništa ga nisam pitala, a on mi je rekao: „Drugarice su ti otišle u lokal, rekle su da dođeš i da te čekaju“ - ispričala je devojka.Mračna ulicaOna je krenula prema lokalu, ubrzavši korak.- Kad sam ušla u mračnu ulicu, osetila sam nekoliko udaraca! Okrenula sam se i videla da je to on! Nisam uspela ni da progovorim, a on me gurnuo, oborio i kao životinja me silovao - kroz suze je rekla žrtva manijaka.Kad je završio, monstrum je pobegao, a uplakana devojka je taksijem otišla kući.- Tada sam pozvala drugarice i rekla im šta je bilo. Odmah smo pozvale policiju i prijavile šta mi se desilo - ispričala je devojka novosadskim inspektorima.

„Uhvaćen“... Osumnjičenog snimile kamere nedaleko od mesta napada
„Uhvaćen“... Osumnjičenog snimile kamere nedaleko od mesta napada

Serija silovanja- oktobar 2013 - Z. V. (24) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je silovao Beograđanku S. S. (44) ispod Pančevačkog mosta.- avgust 2013 - N. Š. (18) i S. S. (18) iz Šida uhapšeni su zbog sumnje da su poznanicu (20) odveli u stan i silovali je.- oktobar 2013 - Darko P. (20) i Darko M. (24) iz Kraljeva uhapšeni su zbog sumnje da su najpre oteli M. P. (24), a posle se više sati seksualno iživljavali nad njom.- septembar 2013 - Đ. Ž. (42) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je pozvao u svoj stan devojku (24), ometenu u razvoju, i celu noć je silovao.

Hronologija napada- 23.00 - devojka dolazi u noćni klub s drugaricama- 3.00 - devojke izlaze iz kluba i kreću u drugi lokal, žrtva započinje razgovor s poznanikom- 3.25 - pozdravlja se s poznanikom s kojim je pričala i kreće ka lokalu- 3.30 - manijak napada i siluje Novosađanku nedaleko od lokala u kojem su joj bile drugarice

Osumnjičeni se pojavio u policijiNapadnutu devojku pregledali su lekari.- Doktori su utvrdili da je silovana i da ima brojne povrede na telu. Kamere u blizini lokala gde se zločin dogodio snimile su napadača i devojka ga je odmah prepoznala - ispričao je izvor Kurira.Muškarac koji je osumnjičen za silovanje, a čiju je fotografiju medijima prosledila novosadska policija, prijavio se kasno sinoć. Kako nezvanično saznajemo, čovek sa slike, nakon što je video svoju fotografiju na sajtovima, otišao je u policiju. Više detalja o njegovom prijavljivanju znaće se danas.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track