IZIGRAO IH: Ćazim prevario policiju i pobegao u Nemačku!
Foto: Nemanja Pančić

Katastrofa: Vođa klana Osmani pametniji od celog MUP

IZIGRAO IH: Ćazim prevario policiju i pobegao u Nemačku!

Crna Hronika -
Albanski biznismen najavio da će se predati policiji u OUP Palilula zbog nasilja nad Mandom Popović. Inspektori ga uzalud čekali jer je Ćazim još u petak otputovao u Nemačku

BEOGRAD - Na poslovnom putu!Ćazim Osmani (50) zvani Feliks, kontroverzni albanski biznismen i vođa klana Osmani, koji se sumnjiči da je u petak u hotelu „Zira“ pretukao svoju devojku, Crnogorku Mandu Popović, juče se nije pojavio u OUP Palilula, gde je trebalo da dođe i da izjavu o incidentu. Inspektori su čitavog dana čekali da se Ćazim pojavi, sve dok im nije javljeno da je on u Nemačkoj i da je tamo otputovao još u petak uveče.Telohranitelj ga štitioZajedno s inspektorima, brojne novinarske ekipe satima su čekale da se šef klana Osmani pojavi. Oko policijske stanice Palilula bio je primetan veliki broj policajaca u civilu, koji su tek oko 17 časova shvatili da su izigrani.- Ćazim Osmani apsolutno nikome nije obećavao da će doći, niti je kontaktirao s bilo kim iz policije - odbacio je ove navode advokat Delibašić, i istakao:- Moj klijent je u petak uveče otputovao u Nemačku zbog ranije zakazanih poslovnih obaveza. Da je znao da će Manda Popović prijaviti policiji da ju je tukao, ostao bi u zemlji. On to nije mogao da zna i besmisleno je da sada, zbog medijskih napisa i lažnog prijavljivanja, prekida poslovni put - kaže Delibašić za Kurir.Prema njegovim rečima, Osmani je odlučio da preko advokata podnese krivičnu prijavu protiv Mande jer je navodno te večeri ona fizički napala njega.- Manda Popović ga je najpre verbalno napala, vređala ga je, a zatim je i fizički nasrnula na njega i udarila ga. Ukoliko je njoj neko naneo laku telesnu povredu, kako tvrdi, to je mogao da bude samo telohranitelj Ćazima Osmanija, koji je reagovao da bi zaštitio svog klijenta - tvrdi Delibašić.Lažno prijavljivanjeZbog lažnog prijavljivanja, kako navodi, Manda će morati da odgovara pred sudom.- U narednih nekoliko dana podneću krivičnu prijavu za lažno prijavljivanje, a pokrenuću i postupak kako bi se Mandi Popović zabranilo da prilazi mom klijentu. Ona ga već duže vremena uznemirava. Do sada je to činila samo verbalno, ali je prevršila svaku meru pošto je počela i fizički da ga napada - tvrdi advokat Ćazima Osmanija.Podsetimo, posle incidenta u hotelskoj sobi, Manda Popović otišla je u Urgentni centar, gde su joj konstatovane lake telesne povrede. Svog dečka prijavila je policiji, tvrdeći da su u vezi nekoliko godina i da su se pozvađali zbog problema u vezi.Novinari Kurira pokušali su juče da dobiju komentar od Mande Popović, ali je njen telefon bio isključen.

Svi incidenti Mande Popović- 2007. godine osumnjičena da je s dve drugarice učestvovala u zlostavljanju devojke iz Srbije. Na video-snimku „Marija, Zabjelo“ vidi se kako vezuju i šamaraju žrtvu, cepaju joj odeću, šišaju je i nazivaju najpogrdnijim imenima. Crnogorska policija saslušala je Mandu, koja se u to vreme zabavljala s košarkašem Markom Jarićem. Ona je negirala umešanost i puštena je iz policije.- 2011. godine, dok je Nataša Bekvalac imala aferu s Ćazimom Osmanijem, Manda joj je navodno pretila, nakon čega se pevačica rastala s Feliksom.- 2013. godine Manda zbog Ćazima navodno pretukla Anu Nikolić u Crnoj Gori.

Doći će u SrbijuPrema rečima advokata Delibašića, Osmani je spreman da se dođe u Srbiju i svedoči o incidentu koji se u petak uveče dogodio u „Ziri“.- Ćazim Osmani je spreman da se odazove na poziv suda. Međutim, dok ga sud ne bude pozvao, nema potrebe da prekida svoj poslovni put - ističe Delibašić.

Srećković u kockiĆazim Osmani svoje bogatstvo, procenjeno na oko 400 miliona evra, stekao je, kako je tvrdio, kockanjem. Nadimak Feliks, koji znači Srećković, dobio je jer mu je kockanje išlo od ruke. Prema pisanju medija, on je na čelu klana Osmani, koji je prema policijskim podacima trenutno jedna od najjačih narko-grupa u Evropi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja