NAŠLA IH ĆERKICA (4): Bivši robijaš ubio suprugu pa presudio sebi u garaži!

Za nepuna 24 sata dve žene ubijene u porodičnom nasilju u okolini Smedereva i Kruševca

NAŠLA IH ĆERKICA (4): Bivši robijaš ubio suprugu pa presudio sebi u garaži!

Crna Hronika -
Mića Ivanović (57) iz sela Kukljin pucao iz sačmare u glavu supruzi Daliborki Milićević (38), a potom sebi razneo mozak. Iza njih ostale tri ćerke

KRUŠEVAC - Smrt u garaži!Bivši robijaš Mića Ivanović (57) iz sela Kukljin kod Kruševca pucao je iz lovačke puške u glavu nevenčanoj ženi Daliborki Milićević (38), a potom sebi razneo mozak. Zločinu je prethodila svađa, jer se Ivanović naljutio na 19 godina mlađu suprugu kad je saznao da planira da njihove tri ćerke odvede u Austriju, a njega najuri iz kuće.Popravljao kolaKako Kurir saznaje, Mića je u utorak pre podne popravljao kola ispred garaže. Oko 11.30 iz kuće je izašla Daliborka i ubrzo su počeli da se svađaju.- U poslednje vreme, otkako se vratila iz Austrije, stalno su se svađali i slutila sam nesreću. Bila sam u kući, kod bolesnog muža, kad se čuo jedan, a onda i drugi pucanj. Izašla sam napolje i videla Daliborku kako okrvavljene glave leži ispred garaže. Najmlađa unuka, koja ima četiri godine, izašla je i rekla: „Bako, zovi Hitnu pomoć! Mami nije dobro, ide joj krv!“ Znala sam da joj, crnoj nesrećnici, nema spasa - jadikuje Daliborkina majka Jovanka dok se rukama udara u grudi.Ona ne može da se pomiri sa ćerkinom smrću.- Šta ću s tri mala deteta? Od čega da ih izdržavam? U kući imam dva groba, muž mi je na aparatima i samo čeka čas, a stara svekrva je na postelji. Brinem i o slepoj i nepokretnoj majci. Kud ću sad, ko će da mi pomogne? Joj, Daliborka, što me nisi poslušala, šta ti je trebalo da budeš s njim - naricala je po dvorištu Jovanka dok su rođaci pokušavali da je uteše.Danima se svađaliNa ulazu u garažu reporteri Kurira zatekli su jeziv prizor. Na mestu gde se Daliborka stropoštala nakon što je ubijena i dalje je bila ogromna lokva krvi. U unutrašnjosti garaže još jedna fleka od krvi i komadići mozga na mestu gde je Mića sebi pucao u glavu.Rođaci i kumovi pričaju da je Mića mnogo voleo Daliborku, ali da nije mogao da prihvati da će biti ostavljen. Oni potvrđuju priču da je Daliborka htela da odvede ćerke u Austriju kod svoje tetke.- Međutim, Mića nije hteo da da saglasnost da deca napuste zemlju, zbog čega su se poslednjih dana stalno svađali - kažu rođaci.Kukljinci kažu da je Mićin otac Nikola, kad je čuo šta je sin učinio, rekao da neće preuzeti njegovo telo da ga sahrani.

Užas... Tragovi krvi ispred garaže u kojoj je ubijena Daliborka
Užas... Tragovi krvi ispred garaže u kojoj je ubijena Daliborka

Ženio se više putaMeštani Kukljina ne znaju da li je Daliborka Ivanoviću bila treća ili četvrta supruga. On je iz prethodnih brakova imao tri ćerke. Dve najstarije žive u Švajcarskoj i udate su, dok treća, iz drugog braka, živi u Italiji.

Prebio dečaka nasmrtMića Ivanović je iza rešetaka odležao 11 godina i iz zatvora izašao tek 1993. godine. S prijateljem Žikicom prebio je dečaka iz Globodera kod Kukljinske skele, koji je od zadobijenih rana umro. Sa 19 godina mlađom Daliborkom Mića je stupio u vezu po izlasku iz zatvora, a pošto je bio u svađi s roditeljima, živeli su u njenoj kući.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track