ZBOG ŠAMARANJA: Ćazim Osmani uhapšen u Beogradu!
Foto: Nemanja Pančić

Vođi klana policajci stavili lisice

ZBOG ŠAMARANJA: Ćazim Osmani uhapšen u Beogradu!

Crna Hronika -
Zbog prebijanja svoje devojke Crnogorke Mande Popović u hotelu „Zira“ Feliksu određeno zadržavanje do 48 sati

BEOGRAD - Ma kakva Nemačka.

Ćazim Osmani (50) zvani Feliks, kontroverzni albanski biznismen i vođa klana Osmani, uhapšen je u utorak veče u Beogradu, gde se krio jer je u petak 25. oktobra u beogradskom hotelu „Zira“ pretukao svoju dugogodišnju devojku - Crnogorku Mandu Popović.Tukao pred svedocimaPrema saznanjima Kurira, Osmani je priveden zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje, a određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati. Iako se pričalo o tome da je Osmani nasrnuo na Popovićevu u hotelskoj sobi, ispostavilo se da to nije tačno. Kako Kurir saznaje, Ćazim je svoju devojku pretukao u restoranu hotela „Zira“ pred tridesetak gostiju.- Pominjalo se da je Ćazim nasrnuo na Mandu u hotelskoj sobi, što nije tačno. Njih dvoje su pet-šest dana proveli zajedno u sobi 529 u hotelu „Zira“. U petak su sišli u restoran, ali su se posvađali zbog ljubavnih problema. Ćazim je potom Mandu nekoliko puta ošamario. U tom trenutku sa Osmanijem nije bio telohranitelj - kaže dobro obavešteni izvor Kurira.Kako saznajemo, incident su zabeležile sigurnosne kamere, ali su snimci, navodno, obrisani jer se, kako su rekli zaposleni, svi zapisi automatski brišu. Osmani se od tada skrivao u Beogradu.Uzalud čekaliPre toga su, u ponedeljak, brojne novinarske ekipe, zajedno s inspektorima, čekale ispred OUP Palilula da se Osmani pojavi na saslušanju. Naime, pronela se vest da je tad trebalo da dođe i da da izjavu o incidentu. Iako je njegov advokat tvrdio da je u Nemačkoj, ispostavilo se da je Osmani sve vreme bio u Beogradu.

Manda Popović
Manda Popović

Delibašić: Pustiće ga sudijaAdvokat Veljko Delibašić izjavio je da se njegov klijent Ćazim Osmani sam javio nadležnim organima.

Delibašić je izrazio verovanje da će Osmani ostati u policijskoj stanici do jutra, kad bi trebalo da ga sasluša dežurni istražni sudija.

Delibašić veruje da će Osmani biti pušten, pošto, kako kaže, nije počinio delo koje mu se stavlja na teret.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track