INCIDENT U KRALJEVU: Napao radnike EDB jer su mu isključili struju!
Foto: KURIR

Posle svađe usledio napad

INCIDENT U KRALJEVU: Napao radnike EDB jer su mu isključili struju!

Crna Hronika -
Vlasnik poslastičarnice je prilikom ulaska radnika u službeni automobil snažno zalupio vrata i priklještio ruku jednom od elektromontara koji su isključili struju zbog duga od 57.000 dinara

KRALJEVO - Elektromonteri Vladimir Pantović i Marko Rakić napadnuti su danas u Kraljevu prilikom isključenja struje poznatoj poslastičarnici u centru grada.

Vlasnik ih je prvo verbalno, a zatim i fizički napao. Pantović je zadobio lakše telesne povrede.

Isključenje je obavljeno zbog duga od 57.000 dinara prema "EPS Snabdevanju".Odmah zatim je na mesto događaja stigao je i dužnik, koji je svojim autom blokirao službeno vozilo Elektrodistribucije iz Kraljeva i počeo da preti elektromonterima.

"Rekao je da neće živi otići ako mu ne ukljuće struju, a kada su oni to odbili, povikao je da će ih pobiti. Električari su pokušali da uđu u službeni auto i da tu sačekaju policiju, ali je dužnik, inače vlasnik poznate kraljevačke poslastičarnice, snažno zalupio vrata i priklještio ruku Pantoviću”, potvrdila je Tamara Utvić iz Privrednog društva "Elektrosrbija".

Dužnik se potom uputio na šalter Elektrodistribucije Kraljevo, gde je i regulisao dug, a električari su sačekali dolazak policije. Lekarskim pregledom je utvrđeno da telesne povrede nisu teže prirode.

Ovaj nemili događaj još jedan je primer napada na elektromontere, koji su obavljajući svoj posao postali česta meta nasilnika, kažu u Elektroprivredi Srbije i podsećaju da je napada sve više i da elektrodistribucije očekuju da im nadležni organi odgovarajućim sankcijama stanu na put.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track