Najnovije vesti

NOVI SAD: Vođi navijača Vojvodine zapalili džip zbog duga od 40.000 evra?!

Terenac bio registrovan na ime njegove devojke

NOVI SAD: Vođi navijača Vojvodine zapalili džip zbog duga od 40.000 evra?!

Crna Hronika
Džip je pripadao Slobodanu Milutinoviću Snajperu (27), vođi navijača FK Vojvodina. Prema nezvaničnim informacijama, požar nije podmetnut kao deo mnogobrojnih navijačkih obračuna već je navodno Milutinović dugovao više od 40.000 evra

NOVI SAD - Beli “mercedes ML” novosadskih registarskih tablica zapaljen je u utorak oko 21 sat u Ulici Kosančić Ivana u Novom Sadu.

Kako saznajemo, džip je pripadao Slobodanu Milutinoviću Snajperu (27), vođi navijača FK Vojvodina. Prema nezvaničnim informacijama, požar nije podmetnut kao deo mnogobrojnih navijačkih obračuna, koji se dešavaju poslednjih dana, već je navodno Milutinović dugovao više od 40.000 evra.

Milutinovićev “mercedes”, koji je registrovan na ime njegove devojke, bio je parkiran, a on se nije nalazio u vozilu. Iako su vatrogasci stigli brzo, vozilo je u potpunosti izgorelo.

Povređenih nije bilo, niti su oštećeni okolni automobili, koji su uredno bili parkirani pored ovog „mercedesa“.

Snajper je već poznat policiji, pa je tako još decembra 2008. godine osuđen na tri godine zatvora kao član grupe koja je prodavala narkotike.

Presuda je tada zasnovana na priznanju troje okrivljenih i drogi koja je pronađena u iznajmljenim stanovima koje su koristili.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...