IVICA DAČIĆ: Hitno utvrditi gde su Tijanini milioni!

Srbija mora da zna

IVICA DAČIĆ: Hitno utvrditi gde su Tijanini milioni!

Crna Hronika -
Tužilaštvo je već izdalo policiji nalog za prikupljenje obaveštenja. Ja sam tražio da se ta izjava sprovede po hitnom postupku - poručio je premijer

BEOGRAD - Hitno treba istražiti i utvrditi gde su milioni koji su skupljeni za lečenje Tijane Ognjanović, rekao je premijer IvicaDačić!

- Tužilaštvo je već izdalo policiji nalog za prikupljenje obaveštenja. Ja sam tražio da se ta izjava sprovede po hitnom postupku - poručio je premijer!

Dačić smatra da ova priča naprosto mnora da se istera do kraja.

- Građani koji su skupili skoro dva miliona evra za lečenje male Tijane imaju pravo da znaju gde su pare i na šta su tačno potrošene. Ne sme tu da bude nikakve senke niti sumnje - poručio je premijer.

Komentarišući izjavu Tijaninog oca Nebojše Ognjanovića da "nema ni zakonsku ni moralnu obavezu da bilo kome polaže račune za Tijanino lečenje", predsednik Vlade naglašava:

- Za zakonsku ne znam, ali porodica Ognjanović svakako ima moralnu obavezu da građanima koji su uplatili novac za lečenje kažu na šta su i kako potrošene pare - poručuje premijer koji podseća da je upravo Ministarstvo unutrašnjih poslova uplatilo najviše novca za lečenje male Tijane.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja