NIŠ: Umro muškarac koji je teško ranjen sačmarom!
Foto: GLAS

Kobne rane

NIŠ: Umro muškarac koji je teško ranjen sačmarom!

Crna Hronika -
Načelnik hiruškog mono bloka Urgentnog centra Bojan Marjanović rekao je da je pacijent preminuo u 11,30 časova uprkos svim naporima lekara da saniraju teške povrede

KURŠUMLIJA - Zlatko Stepanović (44) iz sela Šipovac u opštini Kuršumlija preminuo je danas na Odeljenju hirurgije Kliničkog centra u Nišu od posledica ranjavanja. Njega je preksinoć ranio iz lovačke puške komšija M.M. (52) koji je u međuvremenu uhapšen.

Pacijent je preminuo je danas u niškom Kliničkom centru od teških povreda donjeg dela trbuha i leve noge, rečeno je u toj zdravstvenoj ustanovi. Načelnik hiruškog mono bloka Urgentnog centra Bojan Marjanović rekao je da je pacijent preminuo u 11,30 časova uprkos svim naporima lekara da saniraju teške povrede.

Nesreća se dogodila prekjuče oko 20 sati pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima a Stepanović je tek ujutru prebačen u bolnicu. Prethodno su njih dvojica pili ceo dan.

M.M. je kazao policiji da je pucao da uplaši vukove i da nije znao da je pogodio Stepanovića, koga je ujutru čuo da zapomaže i pozvao pomoć. Nesrećni Stepanović je zadobio mnogobrojne sitne rane od sačme u predelu trbuha i karlice a u levoj nozi lekari su konstatovali odsustvo pulsa. Lekari u Nišu su ga operisali a li nisu uspeli da ga spasu jer je u bolnicu stigao kasno.

Prema saopštenju policije M.M je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

- Postoje osnovi sumnje da je M.M. prekjuče oko 20,00 časova pucao iz lovačke puške i ranio komšiju Z.S (44). Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu sproveden Osnovnom javnom tužiocu u Prokuplju, stoji u saopštenju policije. Nesrećni Stepanović je živeo sam.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track