MERDARE: Srbin švercovao 4.500 ampula testosterona!
Foto: Carina

Carinici otkrili anabolike

MERDARE: Srbin švercovao 4.500 ampula testosterona!

Crna Hronika -
Ukupno 4500 apmula upakovanih u 900 kutija, pronađeno je u specijalno napravljenom bunkeru koji se nalazio ispod donjeg dela vozila, u motoru i mestu predviđenom za rezervni točak i ispod instrument table

BEOGRAD - Na carinskom punktu Merdare 07.11.2013 godine, carinici su sprečili našeg državljanina da prokrijumčari 4500 ampula testosterona sa područja APKiM.

Anabolici su otkriveni detaljnom kontrolom automobila marke „Renault Espace“ koji je dolazio iz pravca APKiM.

Ukupno 4500 apmula upakovanih u 900 kutija, pronađeno je u specijalno napravljenom bunkeru koji se nalazio ispod donjeg dela vozila, u motoru i mestu predviđenom za rezervni točak i ispod instrument table.

Na istom mestu su otkrivene i 2 kesice u kojima se nalazilo skoro 9 grama marihuane.

S obzirom na to da vrednost otkrivene robe prelazi trećinu vrednosti prevoznog sredstva, kao i činjenice da je konstruisano u svrhu krijumčarenja, vozilo je kao i roba privremno zadržano.

Testosteron depo je jedan od najčešće korišćenih anaboličkih steroida kojim se nadomešćuje koncentarcija muškog hormona testosterona. Primećeno je da ga koristi populacija koja želi da poveća mišićnu masu, međutim upotreba bez lekarskog nadzora može dovesti do niza neželjenih pojava kao što su povišen krvni pritisak, srčani udar i izliv krvi u mozak, itd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track