Uviđaj u kući podivljalog starca: Nema tela, samo prazne flaše!
Foto: RTS

Tužilac u selu Metikoš kod Kraljeva

Uviđaj u kući podivljalog starca: Nema tela, samo prazne flaše!

Crna Hronika -
Minić nije povređen u razgovoru sa pregovaračima MUP-a, a na stolu za kojim je sedeo, pronađeno je više flaša sa alkoholnim pićima

KRALJEVO - Posle hapšenja Dragomira Minića (67), koji je juče ranio dvoje ljudi u selu Metikoš kod Kraljeva, tužilac u prisustvu policije obavlja uviđaj u njegovoj kući. Policija je nekoliko sati držala pod opsadom Minićevu kuću, nakon što je ranio dostavljača hrane. Kasnije, tokom razmene vatre, Minić je ranio i policajca.

Zamenik višeg javnog tužioca u Kraljevu Avram Antonijević kaže da će, uzimajući u obzir prikupljene činjenice, biti izdata naredba za sprovođenje istrage protiv Minića, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju i neovlašćeno držanje oružja.Antonijević je rekao da u kući nije pronađeno telo, kako se to spekulisalo u pojedinim medijima, niti je Minić povređen kako je on to tvrdio u razgovoru sa pregovaračima MUP-a.Na stolu za kojim je sedeo, pronađeno je više flaša sa alkoholnim pićima, a Miniću je izvađena krv i čekaju se rezulati analiza.Dostavljač hrane N. Đ. i policajac Desimir Rečević, koje je Minić ranio, smešteni su na odeljenju Intenzivne nege kraljevačke bolnice.Direktor Zdravstvenog centra "Studenica" dr Zvonko Veselinović kaže da su obojica van životne opasnosti i u stabilnom stanju.Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Srbije, sinoć oko 21 čas, uspeli su da bez ispaljenog metka uhapse Minića i tako okončaju višečasovnu opsadu. Posle saslušanja, određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track