STRAVA U DOBOJU: Devojčicu (15) oteli i silovali tri dana!

Tinejdžerku kidnapovali i zlostavljali

STRAVA U DOBOJU: Devojčicu (15) oteli i silovali tri dana!

Crna Hronika -
Otac devojke Osman Huskić prijavio policiji da su S. Č. (34), Z. M. (51) i H. R. silovali njegovu ćerku, koja je u šoku, ne može da spava već se stalno budi i viče "pustite me"

DOBOJ - Osman Huskić iz BiH tvrdi kako su trojica meštana povratničkog naselja u Doboju 28. oktobra ispred osnovne škole oteli njegovu ćerku (15). Otac navodi da su je ugurali u automobil i odvezli u naselje Lohinja Gornja gde su je držali zarobljenu tri dana i pijani je više puta silovali.

On kaže da su napadači S. Č. (34), Z. M. (51) i H. R. kao i jedna žena kojoj nije zapamtio ime.

Huskić dodaje da je devojčica u šoku, da ne može da spava već se stalno budi i viče "pustite me".

"Nestanak ćerke sam prijavio iste večeri. Policija mi je nakon tri dana javila da dođem po nju. Ćerka nam nije ispričala sve što je doživela, ali je majci rekla kako se u zatočeništvu probudila i da je ležala među napadačima gola i krvava", rekao je Huskić.

On kaže su devojčicu hteli da odvedu kod ginekologa, ali da od policije nije dobio zapisnik. Kaže da je umesto zapisnika, od policajca dobio šamar i da će tog policajca prijaviti.

Devojčica ne ide u školu, kao ni dvoje mlađe dece porodice Huskić. Roditelji tvrde da decu ne puštaju u školu jer primaju pretnje i to od ljudi koji su im napali dete.

Umesto odgovora na pitanje o ovom slučaju, policija upućuje na tužilaštvo u kome navode da ne smeju ništa da komentarišu jer je reč o seksualnom napadu na maloletnicu.

O slučaju je obavešten centar za socijalnu brigu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track