OSTAVLJENI LJUBAVNIK: Nišku ženu-mačku oteo na maskenbalu

Hteo objašnjenje

OSTAVLJENI LJUBAVNIK: Nišku ženu-mačku oteo na maskenbalu

Crna Hronika -
Ubacio je u kola: D. M. (58) iz Prokuplja sumnjiči se da je bivšu devojku I. I. (35) na silu naterao da uđe u automobil, a zatim iz Niša krenuo ka Prokuplju

PROKUPLJE - Umislio da je Betmen!Prokupčanin D. M. (58) završio je u noći između ponedeljka i utorka na informativnom razgovoru u policiji zbog sumnje da je pokušao da s maskenbala kidnapuje I. I. (35) iz Niša, koja je te večeri bila obučena u kostim Žene-Mačke! D. M. i njegova žrtva I. I. nedavno su raskinuli ljubavnu vezu, s čim on nikako nije mogao da se pomiri. Zato je u ponedeljak uveče iz Prokuplja došao do niške kafane u kojoj je I. I. s kolegama bila na maskenbalu.Našla drugog momka- I. I. je medicinska sestra u Kliničkom centru Niš, a na maskenbalu u kafani bila je s kolegama. Iznenada se u lokalu pojavio D. M. i između njih dvoje je došlo do svađe. D. M. je bio besan jer je I. I. posle raskida počela da se zabavlja s lekarom, koji je takođe bio na zabavi. Pozvao ju je da izađe napolje kako bi razjasnili problem. Ona ga je poslušala i tada je D. M., navodno, devojku silom ugurao u svoja kola i krenuo ka Prokuplju - saznajemo iz izvora bliskog istrazi.Ceo događaj primetio je jedan od gostiju i odmah pozvao nišku policiju, koja je o incidentu obavestila kolege iz Prokuplja.- Ubrzo je automobil lociran na putu Prokuplje - Žitni Potok. Kad je policija zaustavila vozilo, I. I. je izletela iz kola i počela da viče da je oteta - objašnjava naš sagovornik.Devojka je primljena na odeljenje urgentne medicine Opšte bolnice u Prokuplju, gde su joj, prema rečima portparola bolnice Jelene Pantović, konstatovane lake povrede.- Kod pacijentkinje su uočeni hematomi na gornjoj i donjoj usni, a posle pregleda je puštena kući - rekla je Jelena Pantović.Odluka na tužiocuNiška policija je saopštila da se još utvrđuje da li je u ovom slučaju uopšte bilo krivičnog dela.- Imamo prijavu događaja i utvrđuju se sve okolnosti. U konsultaciji s tužilaštvom utvrdiće se da li ima osnova za podnošenje krivične prijave zbog protivpravnog lišavanja slobode, a D. M. je posle uzimanja izjave pušten uz nalog da se javi niškoj policiji u svojstvu osumnjičenog - potvrdila je Lidija Pavlović, portparol niške policije.

Nikoga nisam oteoKurir je stupio u kontakt i sa osumnjičenim D. M.- Devojku I. I. poznajem dugo i tvrdim da navodi iz krivične prijave koja je podneta protiv mene nisu tačni. Ne želim da dajem nikakve komentare povodom ovog slučaja - bilo je sve što je D. M. rekao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track