ČAČAK: Dvojica dilera u pritvoru protiv šestorice podnete krivične prijave
Foto: Kurir

Narkotici zaplena

ČAČAK: Dvojica dilera u pritvoru protiv šestorice podnete krivične prijave

Crna Hronika -
Krivične prijave su podnete protiv šest osoba, dok su dve zadržane po odobrenju javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Čačku

ČAČAK - Čačanska kriminalistička policija je, u više odvojenih akcija, tokom proteklih sedam dana, identifikovala više osoba za koje postoje osnovi sumnje da su se bavili trgovinom i neovlašćenim držanjem narkotika.

- Krivične prijave su podnete protiv šest osoba, dok su dve zadržane po odobrenju javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Čačku, saopštila je Policijska uprava Čačka.

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga policija je danas donela rešenje o zadržavanju osumnjičenog Raca Ć. (32) iz Čačka. Kako je navedeno, njemu se na teret stavlja da je prodao manju količinu narkotika Milanu K. (35) iz Požege, kod koga je policija juče prilikom pregleda pronašla i oduzela sedam paketića heroina.

Protiv Milana K. podneta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. Po odobrenju javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva, pre dva dana, policija je donela rešenje o zadržavanju osumnjičenom Branku B. (32) iz Čačka, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Branku B. se na teret stavlja da je Zoranu S. iz Čačka prodao manju količinu heroina koju je policija pronašla i oduzela prilikom pregleda Zorana S. u avgustu. Zoranu S. je podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Tokom proteklog vikenda, kriminalistička policija je, pronašla i oduzela oko pet grama heroina i manju količinu marihuane. Narkotici su pronađeni prilikom pregleda Dragane B. (37) iz Beograda i protiv nje je podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršila krivično delo proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Narkotici pronađeni kod Dragane B. bili su namenjeni osumnjičenom Branku B. a policija je prilikom pretresa njegovog stana pronašla i oduzela manju količinu heroina.

Takođe, gornjomilanovačka policija je juče na osnovu naredbe Višeg suda u Čačku izvršila pretres stana i drugih prostorija Slaviše D. (36) iz Gornjeg Milanovca i tom prilikom pronašla i zaplenila oko 20 grama marihuane.

Protiv Slaviše D. podneta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja