VUČKO NEGIRA SILOVANJE: Ljilja mi smestila zbog 150 evra!
Foto: Beta

Saslušan u policiji

VUČKO NEGIRA SILOVANJE: Ljilja mi smestila zbog 150 evra!

Crna Hronika -
Manojlović u policiji rekao da se posvađao s Ljiljanom M. jer mu je tražila pare na zajam, posle čega je istrčala iz kuće

NIŠ - Maserka htela da nasledi kuću!- Nisam silovao Ljiljanu, niti sam joj naredio da skine odeću! Ona je to sama učinila zato što joj je, kako je rekla, bilo vruće u mojoj kući, a silovanja nije ni moglo da bude jer posle toliko godina apstinencije imam psihičkih problema u vođenju ljubavi... U četvrtak smo normalno pričali sve do momenta kad je tražila da joj pozajmim 150 evra. Odbio sam i ona se naljutila i otišla. Gde je posle toga bila i šta je radila, ne znam!Plaćao joj masiranjeOvo je, kako Kurir saznaje, na saslušanju u policiji izjavio najpoznatiji srpski zatvorenik Vučko Manojlović (68), koji je svojevremeno bio osuđen na smrt zbog ubistva leskovačkog tužioca. Kasnije mu je kazna preinačena, a na kraju je, posle 33 godine robije, u februaru izašao iz zatvora jer ga je pomilovao predsednik Srbije Tomislav Nikolić. Ipak, od četvrtka je ponovo u pritvoru, ovaj put zbog sumnje da je silovao prijateljicu Ljiljanu M. (48) iz Niša.- Ljiljana i ja smo se upoznali preko zajedničke prijateljice i bili smo u emotivnoj vezi. Tri meseca je dolazila kod mene, a često smo sedeli na terasi moje kuće, gde su nas i komšije videle kako ćaskamo uz kaficu. Bila mi je draga i pravili smo planove za budućnost. Otkako je Ljiljana izgubila posao u Kliničkom centru, radila je kao maserka po kućama. I mene je masirala, a ja sam joj plaćao po dve-tri hiljade dinara. Pričali smo i da otvori salon za masažu u mojoj kući, maštali smo i o nekoj trajnijoj vezi, ali je nisam forsirao. Ona je tražila i da sačinimo predbračni ugovor, neku vrstu testamenta kojim bih joj u nasledstvo ostavio kuću i ostalu imovinu - izjavio je Manojlović na saslušanju. On je ispričao i da je Ljiljana došla kod njega u četvrtak dok je trajala turska serija!Sama se svukla- Izula se i obula papuče, a onda je rekla da joj je vruće i sama je skinula odeću! Bili smo intimni, ali silovanja nije bilo. Ona je znala za moj psihički problem, čak me je i hrabrila da će uz njenu pomoć to proći! Razgovarali smo prijateljski, ali smo se kasnije posvađali jer mi je tražila na zajam 150 evra! Taj novac mi je prethodnog dana tražio i njen sin, ali sam odbio da mu ih dam! Tad se naljutila i otišla, a gde se povredila, to ne znam - ispričao je Manojlović.Vučko Manojlović je, da podsetimo, priveden u četvrtak uveče nakon što ga je Ljiljana M. optužila da ju je napao u svojoj kući. Policija je protiv Manojlovića napisala krivičnu prijavu zbog silovanja. (D. I.)

Tvrdi da je žrtva... Ljiljana M.
Tvrdi da je žrtva... Ljiljana M.

Povrede na licu i polnom organuLjiljana M. odmah je u petak podvrgnuta medicinskom pregledu koji je pokazao da ima povrede lica, rebara i ženskog polnog organa. Manojlovićev branilac, advokat Momčilo Kovačević, tražio je i da se utvrdi da li na Ljiljaninom telu ima bioloških tragova njegovog klijenta.

Ma kakva spremačica!Vučkov sestrić I. B. rekao je da Ljiljana nikad nije radila kao spremačica kod njegovog ujaka i da nije htela da opere čak ni šoljice za kafu!- Ujaku su spremale dve sestre iz Leskovca i moja majka... Njemu je jedino bila potrebna žena za emotivno druženje, što je Ljiljana iskoristila da bi došla do njegove kuće. Upozoravao sam ujaka na to, čak smo se i posvađali kad je počela priča o njenom salonu za masažu - ispričao je Vučkov sestrić policajcima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track