Vatrogasac iz Surdulice: Nisam tukao radnicu pošte!

Oglasio se i vatrogasac Džin

Vatrogasac iz Surdulice: Nisam tukao radnicu pošte!

Crna Hronika -
Boban Stamenković tvrdi da se verbalna svađa sa radnicom pošte dogodila van objekta pošte i da tada nije bio u službenoj uniformi

BEOGRAD – Vatrogasac Boban Stamenković iz Surdulice tvrdi da se verbalni incident između njega i radnice pošte Danijele Banković dogodio isključivo iz privatnih razloga van službenih prostorija pošte i vatrogasne stanice te da je nije uopšte tukao. .

Stamenković ističe da je njegova maloletna ćerka duže od godinu dana unazad izložena verbalnom i psihičkom nasilju od strane sina Danijele Banković i posle intervencije čiteljice i jegove supruge. Zbog tog je, kako navodi, on odličio da joj se ponovo obrati kako bi uticala na svog sina.

On tvrdi da je radnica pošte njega optužila za nasillje i fizički napad dramatično dramatizujući situaciju, a sebe promovisala u žrtvu iako nije došlodo fizičkog kontakta.

Stamenković dodaje i da događaj koji se spominje u tekstu "Vatrogasac Džin bije žene, a ne ide u zatvor" dobio svoj sudski epilog, ali da mu nije određen 48 časovni policijski pritvor i da je izbegao pritvor zbog „ navodnih problema sa srcem“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track