OBDUKCIJA UTVRDILA: Navijač Radničkog Dušan Todorović umro od infarkta!
Foto: Crveni đavoli Forum

Tragedija u Ivanjici

OBDUKCIJA UTVRDILA: Navijač Radničkog Dušan Todorović umro od infarkta!

Crna Hronika -
Todorović je umro u subotu, 23. novembra tokom utakmice između fudbalskih klubova Javor i Radnički koja je igrana u Ivanjici

KRAGUJEVAC - Navijač fudbalskog kluba Radnički Dušan Todorović (18) iz Kragujevca umro je od infarkta, utvrdila je obdukcija, izjavio je predsednik tog fudbalskog kluba Milenko Marjanović.

Todorović je umro u subotu, 23. novembra tokom utakmice između fudbalskih klubova Javor i Radnički koja je igrana u Ivanjici.Todorović je dugogodišnji član navijačke grupe "Crveni Đavoli".

Aktivno se bavio kik-boksom, i kako su njegova majka Veselinka i braća Nikola i Stefan izjavili štampanim medijima, Dušan nije nikada imao bilo kakvih zdravstvenih problema.

Preminulom mladom navijaču sinoć je, minutom ćutanja, odata pošta na utakmicama između vaterpolo klubova Radnički i Crvena zvezda i između košarkaša Radničkog i Partizana.Navijači Radničkog i Partizana, tokom meča nisu navijali za, već su povremeno skandirali ime preminulog navijača, a nosili su i transparente na kojima je pisalo: Dušan Todorović 1995. - 2013.

Marjanović je ranije izjavio da u istoriji Radničkog nije zabeleženo da tokom meča umre navijač.

On je naveo i da će taj klub snositi troškove sahrane mladog navijača.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track