PRILAZIO S LEĐA: Vojni policajac silovao devet puta kod Mostarske petlje
Foto: KURIR

Horor u Beogradu - manijak tri godine napadao iz mraka

PRILAZIO S LEĐA: Vojni policajac silovao devet puta kod Mostarske petlje

Crna Hronika -
Manijak u uniformi - Dejan G. (33) sačekivao žrtve na autobuskoj stanici i pratio ih do mračnih delova mosta, gde ih je zaskakao s leđa

BEOGRAD - Serijski silovatelj.Dejan G. (33), aktivno vojno lice iz Bele Crkve, zaposlen u Vojnoj policiji, uhapšen je zbog sumnje da je silovao devet žena i da je pokušao da siluje jednu. Kako saznajemo, njemu je nakon hapšenja određen pritvor.Šokirane žrtve

- On je napadao žene od 2010. do 2013. godine. Sačekivao ih je, uglavnom, na Mostarskoj petlji, na nekoj od autobuskih stanica - kaže nas sagovornik iz istrage.Svoje žrtve nalazio je među ženama koje su dolazile na stanicu ili izlazile iz autobusa, zatim ih je pratio sve dok ne bi došle do nekog od mračnih delova na mostu.

- Uverio bi se da nema očevidaca u blizini, a onda bi ženu napao s leđa. Uhvatio bi žrtvu sa obe ruke i oborio na zemlju, a zatim silovao. Žene su najčešće bile toliko šokirane da nisu mogle ni da probaju da se brane. Posle silovanja bi pobegao - kaže sagovornik Kurira.

Prema rečima našeg sagovornika, Dejan G. je uhapšen nakon što ga je jedna od žrtava prijavila policiji. Policijska istraga pronašla je njegov DNK na odeći žrtve.

Otac dvoje dece

- Nakon prve prijave još nekoliko žena je prijavilo da su silovane na isti način i na istom mestu. Upoređivanjem DNK utvrđeno je da ih je silovala ista osoba - priča naš izvor iz istrage. Inače, Dejan G. je oženjen i ima dvoje dece, od kojih je jedno dete beba.

Činjenice

SERIJA SILOVANJA- septembar 2013 - Z. D. (36) uhapšen je zbog sumnje da je u ataru sela Jakovo kod Beograda silovao 17-godišnju učenicu D. S.- septembar 2013 - K. M. (33) s Kosova u iznajmljenom stanu u Zemunu silovao je poznanicu (32). K. M. se punih 11 sati iživljavao nad žrtvom.- januar 2013 - Nepoznati napadač silovao je i pretukao P. K. (29) u njenom automobilu u javnoj garaži u centru Beograda.- januar 2013 - Napadač je omamio Tatjanu D. (34), koja boluje od cerebralne paralize, a zatim ju je silovao u njenom stanu u Zaječaru.- januar 2013 - Nenad R. (19) uhapšen je zbog sumnje da je silovao i pretukao Ljiljanu J. (69) u baraci u beogradskom Mirijevu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track