LOPOV DEČAKU: Budi miran, doći će mama po tebe
Foto: Marina Lopičić

Drama: Ukrao auto u kojem je bilo dete

LOPOV DEČAKU: Budi miran, doći će mama po tebe

Crna Hronika -
Policija i dalje traga za osobom koja je preksinoć oko 19.15 od Silvane K. ukrala „reno klio“, u kojem je bio i njen sedmogodišnji sin

BEOGRAD - Vratio i dete i auto!Sedi tu i budi miran, a ja moram da idem. Nemoj da se pomeraš iz kola dok mama i tata ne dođu po tebe. Brzo će oni. Ovo je, kako saznajemo, rekao lopov sedmogodišnjem M. K. kad ga je ugledao u „reno kliju“, koji je u utorak oko 19.15 ukrao u Ulici vojvode Stepe i krenuo da beži ka Žarkovu.Nije video dečakaLopov, za kojim policija i dalje traga, iskoristio je nepažnju dečakove majke Silvane K., koja je ostavila upaljen motor i ključ u bravi i izašla da u pekari kupi nešto na brzinu. - Lopov je vozio „reno“ dva kilometara ka Žarkovu. Nije video dečaka na zadnjem sedištu, najverovatnije jer je dete veoma sitno. Kad je shvatio da je u kolima i mališan, lopov se zbunio! Na sreću, odlučio je da parkira kola u Ulici vojvode Stepe kod broja 415. Nije povredio dečaka, samo je iz Silvanine torbe uzeo 20.000 dinara - kaže naš izvor iz istrage.Istovremeno, kad je Silvana izašla iz pekare, videla je da joj nema kola, ali ni deteta.- Pomislila je da joj je pauk odneo kola, ali kad je shvatila da joj nema ni sina, nastala je drama! Sve raspoložive patrole odmah su se uključile u potragu i oko 20.15 nađeni su i automobil i dečak - kaže izvor Kurira.Biću policajac!Kad su policajci došli do dečaka, on je bio potpuno miran.- Dete nije bilo povređeno i nije bilo u panici, već potpuno pribrano i oduševilo se policajcima, koji su mu dali da pojede čokoladu. Mališan je rekao da bi želeo da postane policajac kad poraste - rekao je Borislav Kovačević, šef Odeljenja za suzbijanje delikata na motornim vozilima.

Vraćao se iz škole... Na zadnjem sedištu ostala dečakova torba
Vraćao se iz škole... Na zadnjem sedištu ostala dečakova torba

Pekara ispred koje je bila krađa
Pekara ispred koje je bila krađa

Pokajala seSVESNA SAM DA SAM POGREŠILAMajka „ukradenog“ mališana rekla je policiji da je svesna svoje krivice.- Znam da sam kriva jer sam ostavila upaljen auto i ključ u bravi iako je dete sedelo unutra. Nisam ni sanjala da ovako nešto može da mi se desi! Ovo mi je za nauk - rekla je preplašena Silvana policajcima posle uviđaja.Silvana juče nije bila raspoložena da razgovara s novinarima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track