MONSTRUM VOJNI POLICAJAC: Imam nož i zato radi, kurvo, šta ti kažem!

Manijaku određen pritvor

MONSTRUM VOJNI POLICAJAC: Imam nož i zato radi, kurvo, šta ti kažem!

Crna Hronika -
Dejan G. (33), osumnjičen za silovanja, u policiji plakao, govorio da mu nije dobro i tražio lekare

BEOGRAD - Monstrum!Kurvo, imam nož! Budi mirna i radi šta ti kažem, kučko!Ovo je svojim žrtvama govorio Dejan G. (33) iz Bele Crkve, vojni policajac koji je osumnjičen za dva silovanja i šest pokušaja silovanja na mračnim delovima Mostarske petlje u Beogradu. Žene je jednom rukom hvatao za kosu, a drugom bi im pokrio usta da ne vrište, a zatim im je gurao glavu ka svom međunožju i terao ih da ga oralno zadovoljavaju. Da bi ih uplašio, lagao je da ima oružje, a uvek je stavljao kapuljaču na glavu da ga žrtve ne bi prepoznale.Spasle se vrištanjem- Neke žrtve koje su uspele da se otrgnu od njega spasle su se vrištanjem. Na meti su bile žene stare od 20 do 46 godina, ali je probao da siluje i devojčicu od 14 godina, koja je, srećom, uspela da pobegne - rekao je izvor Kurira.Dejan je neposredno posle hapšenja bio u šoku i u prvom trenutku je priznao šta je učinio. Držao se relativno mirno. Kad je priveden u policiju, počeo je da plače i žalio se da mu psihički nije dobro. Bilo je očigledno da je tek tad shvatio težinu situacije u kojoj se našao.- Da li imate neki lek za smirenje? Nije mi dobro. Nisam u stanju da dajem izjavu - rekao je Dejan G. inspektorima.Inspektori su odmah pozvali Hitnu pomoć koja ga je pregledala. Ispostavilo se da ne postoji razlog zbog kog ne bi mogao da da izjavu, pa mu nije data nikakva terapija. Međutim, čim su lekari otišli, Dejan je opet počeo da ponavlja da ne može da priča.- Ne mogu sad, ne mogu... Sve ću ispričati tužiocu kad mi bude bolje. Kasnije ću sve reći - rekao je Dejan, ali je kasnije pred tužiocem odlučio da se brani ćutanjem.Čeka ga veštačenjeNakon saslušanja određen mu je pritvor do 30 dana i on je prebačen u pritvor. Naloženo je neuropsihijatrijsko veštačenje, koje će utvrditi u kakvom je psihičkom stanju.Traže dokaze- Policija ima 12 prijava napada koji su se dogodili na ovom delu Mostarske petlje. Međutim, zasad nema dokaza da ih je Dejan počinio, tako da ga ne možemo sumnjičiti za sve te napade - navodi naš izvor.

Komšije: Svi smo u šoku!Dejan G. je do pre godinu dana živeo sa suprugom i ćerkom na beogradskom Banovom brdu, a niko od komšija ne zna gde su se posle toga preselili. Takođe, tvrde da se nisu mnogo družili s Dejanom i da ih je sve začudila vest da je uhapšen zbog sumnje da je serijski silovatelj!- Živeo je tu sa suprugom, ali ne dugo. Bili su podstanari oko godinu dana. Često je pričao da radi kao policajac, ali sam mislio da je zaposlen u Žandarmeriji. Nismo se mnogo družili, nekoliko puta je popio kafu kod mene, a jednom sam ga zamolio da me poveže s nekim majstorom, što je on i učinio. Baš sam se iznenadio kad sam video da je uhapšen, ne mogu da verujem da je vodio dvostruki život - ispričao je bivši Dejanov komšija koji nije želeo da se predstavi.On nam je rekao i da se u stanu u kom je Dejan živeo s porodicom sad nalazi žena s detetom, iako na zvoncetu i dalje stoji Dejanovo prezime.

Supruga mu veruje?!ČEKALA MUŽA U ZGRADI SUDADejanova supruga užasnula se kad je čula da joj je muž uhapšen zbog silovanja! Kad su joj prijatelji ispričali šta je uradio, počela je da plače i da drhti.- Rekla je da ne veruje da je on mogao da uradi nešto tako, da nikad nije pokazivao znake agresije ili poremećenog ponašanja i da je bio brižan otac i muž... Žena već danima ne može da dođe sebi. Ne prestaje da plače, a čak je išla u sud i policiju i tamo čekala dok su Dejana saslušavali - ispričao je poznanik porodice Dejana G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja