SUPRUGA SAVINOG BRATA: Neka nose sve kad ga više nema!
Foto: Aleksandar Jovanovic

Zgrožena zbog krađe

SUPRUGA SAVINOG BRATA: Neka nose sve kad ga više nema!

Crna Hronika -
Svi šokirani Zbog sramotne provale u kuću Miloševića stidi se cela Loznica. Pokrenuta istraga, ali policija još nema opipljivih tragova

LOZNICA - Ništa im nije sveto!- Neka sad nose sve, nek nose i celu kuću kad mog Andrije više nema!Nisu živeli u kući Ovo je rođacima u očajanju rekla Daniela Milošević, supruga Andrije Miloševića (38), nakon što je saznala da je na dan njegove sahrane obijena njihova porodična kuća u Loznici. Andrija, brat poznatog fudbalera Save Miloševića, poginuo je u petak u teškom udesu na auto-putu Šid-Beograd kod Pećinaca.- Daniela je zgrožena zbog provale, kao da joj nije bila dovoljna Andrijina smrt. Pa zar su lopovi morali da iskoriste takvu tragediju?! Daniela bi trebalo da dođe u Loznicu, da pregleda kuću i utvrdi šta je sve odneto. Međutim, ona nema snage za to. Ne znam ni da li će doći da razgovara s inspektorima - kaže prijatelj porodice Milošević i dodaje da Miloševići u toj kući nisu živeli poslednje dve godine.Cela Loznica je u šoku zbog sramotne pljačke.- Zgroženi smo! Ovo je bruka za Loznicu, bruka za Srbiju! Čovek poginuo, a oni jedva dočekali da zarade na tuđim mukama. Eto gde mi živimo - kažu razočarani Lozničani.U policiji navode da je potraga za lopovima u toku, ali da zasad nema opipljih tragova.- Proveravamo da li iza provale stoji neka grupa lopova i kradljivaca sekundarnih sirovina koji haraju Loznicom i Šapcom. Posao nam otežava to što još ne znamo šta je sve odneto iz kuće, kao i kolika je vrednost ukradene robe - kaže izvor Kurira iz istrage.Sve razbacanoDa je kuća obijena, prva je primetila Milojka Marković. Ona je po povratku sa sahrane došla da nahrani Andrijine pse.- Videla sam neku plastiku u dvorištu i merdevine iza. Kad sam ušla u kuću, sve stvari su bile razbacane - patike iz komode, u radnoj sobi stvari pobacane po podu, svuda džumbus. U subotu oko osam uveče stavljena je umrlica na kuću, a već tokom noći lopovi su je pokrali. Čula sam da su odneli kameru, foto-aparat i mobilne telefone - kaže Markovićeva.

Lopovi odneli oluke i  deo pokućstva... Kuća Miloševića u Loznici
Lopovi odneli oluke i deo pokućstva... Kuća Miloševića u Loznici

Smrt ih razdvojila... Savo i Andrija Milošević
Smrt ih razdvojila... Savo i Andrija Milošević

TugaĆERKA NE ZNA ZA OČEVU POGIBIJUOtkako su Miloševići pre više od 15 godina kupili kuću, bili smo nerazdvojni. Kad se Daniela zbog posla preselila u Beograd, dva meseca sam joj čuvala decu. Petogodišnja devojčica još ne zna da joj tate više nema. Ne znaju kako da joj kažu. Velika tragedija - kaže Markovićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track